Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is nagy zenei...

Szerintetek is nagy zenei műveltségre vall, ha valaki egyszerre imádja a metált és a techno-t is?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a zenei műveltséghez. Ez ízlés kérdése.
2022. jún. 21. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a két dolog nem áll összefüggésben egymással. Az általad felvázolt eset jelentheti simán azt is, hogy az illető ismer egy maréknyi mainstream metálbandát, meg egy maréknyi mainstream techno DJ-t. De amúgy miért épp techno és metál? Kicsit középiskola-flashbackjeim vannak az elektronikus zene vs. rockzene dichotómiától. Tinédzserként nyilván mutat egyfajta nyitottságot, ha valaki nem szopódik be se az "az elektronikus zene nem is zene, csak gépzaj", se az "a metál csak ordibálás, meg zaj, meg amúgy is sátánista" butaságba, viszont egy bizonyos kor felett már szerintem alap, hogy nem így gondolkozunk dolgokról.
2022. jún. 21. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját példám alapján bizton állíthatom, hogy nem.
2022. jún. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az "kulináris műveltségre" vall, ha én szeretem a pacalt is és a fagyit is?
2022. jún. 21. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem.

Szerintem a jó zenei műveltség ott kezdődik ha valaki széles körűen ismeri a zenét, a klasszikus zenei különböző korszakait, a jazzt és a könnyűzenét alaposan.

Hozzátéve ez meg nagyon kevés embernél igaz, többnyire zenészeknél.

Abból kiindulva hogy 1 műfajt is milyen nehéz kiismerni, lásd Heavy Metal(ismerem a főbb alműfajokat én is, de minél mélyebb ások annál inkább úgy tűnik hogy kb. semmit nem tudok róla), nagyon szeretni kell a zenét.

2022. jún. 21. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jún. 22. 05:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem
2022. jún. 22. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez arra vall, mintha szeretné a sült oldalast és a vattacukrot is. Azaz elég valószínűtlen, hogy létezik ilyen, de semmire nem vall.
2022. jún. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!