Tudom, hogy nem szokványos kérés itt gyakorikérdéseken. Elolvasnád pont ezért?
Figyelt kérdés
szóóval... keresztény zenéket keresnék. mint például : Tüzed Uram Jézus, Mától minden más,Hozzád száll az énekem, Gyertek dicsérjük együtt....szal hasonlókat. aki tud légyszives segítsen hogy honnan tudom öket ingyenesen normális minöségbe letölteni..... 16/L2010. szept. 19. 20:46
11/17 A kérdező kommentje:
háát miután kb mindenki lebaszott utánna nekem miért kéne már visszafognom magam?
2010. szept. 20. 14:36
12/17 anonim válasza:
senki nem ba.szott le te szellemi fogyatékos..az első annyit írt hogy igen, amire te így reagáltál..ez miért leb*szás??
13/17 A kérdező kommentje:
az elsö igen valóban azt írta hogy igen... és mi értelme volt? ha nem tud segíteni akkor képernyő bal felső sarok vissza nyíl. nem kell értelmetlen válaszokat adni.
2010. szept. 21. 14:33
14/17 anonim válasza:
(első vagyok)
mert az a kérdés h " Elolvasnád pont ezért? "
és én csak azt mondtam h "igen" szóval igen elolvasom pont ezért:D
15/17 anonim válasza:
vedd meg 500 forintért az Áldjad én lelkem az urat c. könyvet, van benne 200 dal. De ha nem vagy hívő akkor minek kellenek ezek a számok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!