Tudom, hogy nem szokványos kérés itt gyakorikérdéseken. Elolvasnád pont ezért?
Figyelt kérdés
szóóval... keresztény zenéket keresnék. mint például : Tüzed Uram Jézus, Mától minden más,Hozzád száll az énekem, Gyertek dicsérjük együtt....szal hasonlókat. aki tud légyszives segítsen hogy honnan tudom öket ingyenesen normális minöségbe letölteni..... 16/L2010. szept. 19. 20:46
2/17 A kérdező kommentje:
ha leszarod nagyívbe a kérdésemet és nem tudsz rá válaszolni akkor köszi de inkább nem kérek az idióta válaszodból.
2010. szept. 19. 20:54
3/17 anonim válasza:
Tessék, Lamb Of God, igazi keresztény zene :3
4/17 anonim válasza:
miért, válaszolt, elolvasta...
szektás lettél, vagy miért kellenek ezek?
5/17 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
ha leszarod nagyívbe a kérdésemet és nem tudsz rá válaszolni akkor köszi de inkább nem kérek az idióta válaszodból."
VÁHÁHÁHHÁ A jó szívű keresztények XD
IMÁDOM!!!!
Na de viccen kívül... dögölne meg az összes ilyen képmutató, templomban seggét riszáló, tudatlan, unintelligens, életképtelen ÁLLAT aki keresztény hívőnek vallja magát.
22/L, hívő, NEM KERESZTÉNY
6/17 anonim válasza:
a google az ember második legjobb barátja. kutyával meg nem lehet keresni az interneten
8/17 anonim válasza:
(első vagyok)
válaszolok a kérdésre és még ö van felháborodva :D pfü..
9/17 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy hívő vagyok? ezt szóval nem írtam azt hogy hívő vagyok és zenét keresek. csak azt h zenét keresek. bocsííka cuncik elöször tanuljatok meg szöveget értelmezni.:D
2010. szept. 20. 07:20
10/17 anonim válasza:
És ezek után még elvárod, hogy valaki segítsen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!