Ki a kedvenc énekesed/előadód?
Nekem egyértelműen Krúbi (krubimubi🙊❤️)
De igazából bárkit írhattok, lehet külföldi vagy magyar is.
És melyik a kedvenc számotok az illetőtől? Mesélhettek is róla, hány éves, mióta szereted és miért.
Nyugodtan leírhajátok, szívesen elolvasom.
Illetve kor és nem is jöhet.
További szép napot minden kedves gyk olvasónak 💋
Kedvenc énekesem jelenleg Floor Jansen. Tetszik a sokszínűsége. Tetszik, ahogy egyensúlyt teremt a karrierje és az otthona között. (Röviden: egy holland metalénekesnő, aki egy finn zenekarban énekel és Svédországban él egy farmon a svéd férjével és a kislányával. Amikor épp nem turnézik, akkor a farmot vezeti.) A metal mellett elég sok stílusban kipróbálta már magát, könnyedén tud váltani a különböző énekstílusok között.
Kedvenc zenekart nem tudnék írni. Egy zenekarnak, pláne több évtizedes pályafutás alatt becsúsznak gyengébb produkciók. Talán a Nightwisht és a Theriont tudnám mondani, akiknek az egész életművük tetszik. De nekem az album az ideális egység. Kedvenc albumból sok van.
Iron Maiden- Brave new world
Dimmu Borgir- Death cult armageddon
Dimmu Borgir- In sorte diaboli
Dimmu Borgir- Aeonian
Metallica- Ride the lightning
Kalapács- Totem
Ossian- Hangerőmű
Dreamtale- Everlasting flame
King Diamond- Voodoo
King Diamond- Puppetmaster
Therion- Deggial
Visions of Atlantis- Pirates
Cradle of filth- Dusk... and her embrace
Cradle of Filth- Midian
Cradle of filth- Nymphetamine
The hu- Gereg
Alice Cooper- Hey stoopid
Manowar- Warriors of the world
Virrasztók- Memento Mori
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!