Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tetszik a BTS új zenéje?

Tetszik a BTS új zenéje?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 10. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem. És a BTS-t sem szeretem
2022. jún. 25. 16:29
 12/19 anonim válasza:
100%

Szerintem a zenével nincs baj, bár az albumról a Run BTS sokkal jobban bejött. Szerintem most inkább a zene mondanivalójára feküdtek rá, aki pedig army az érteni is fogja(ezután jelentették be, hogy szünetelnek). De amúgy Namjoon is elmondta, hogy az utóbbi időben nem igazán érezte hogy ez az igazi Bts lenne(kb.2020 februárjáig volt jó, amikor kiadták az Ont), és emiatt jól fog jönni egy csapatos szünet. Szóval én ahogyan érzem(bár nem ez a kérdés) szerintem az összes tag tudja és érzékeli is, hogy a rajongók sokkal jobban preferálják a koreai zenéket, na meg ők is szerintem. Az utóbbi 3 angol zenének nem igazán volt értelme, míg az az előtti zenéknek volt mondanivalója, így nem csodálkozok, hogy a tagok is szünetet akarnak csapatosan, hogy újra olyan zenéket tudjanak kiadni amiket ők is sokkal jobban szeretnek:)

Bocsi a késői válaszért:((

2022. júl. 19. 01:10
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Már nagyon érződött az utóbbi megjelenéseken, hogy csak azért vannak, hogy jöjjön befelé a pénz. Az előtte megszokott mesteri minőség és odafigyelés nem nagyon volt már meg. Amíg a régiek felturbózott és egyedi Mustang kocsik voltak, ezek gyári verziók amik futószalagon jönnek mindenféle egyedi jellemző nélkül. Nekem ez jött le.
2022. júl. 20. 06:29
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon tetszik, ahhoz képest hogy minden zenéjüket ismerem (2 éve hogy army vagyok) nem a legjobb de szeretem hallgatni. Főleg a run BTS🫦 az elmúlt 2 évben ez a 3 zene meg a Permission to Dance a kedvencem. De nekem inkább a 2015-2020ig a zenei stílusom. Hobinak az új albumja nagyon tetszik. A többieknek is biztos jó lesz:)
2022. aug. 19. 07:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14-esnek :) én egyáltalán nem vagyok Army, Stay és Fantasy inkább. De van nagyon sok jó zenéjük :) Tehát nem vagyok Army, de Hobi albumát nagyon vártam, és az összes dal nagyon tetszik :)
2022. aug. 19. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
Összes zenéjük egy kupac trágya, és ahogy látom, az új muzsikájuk sem lett jobb.
2022. szept. 9. 00:38
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
#1, #3, #11, #16! Titeket ki a f*sz kérdezett? Nem az volt a kérdés, hogy mennyire legalja nektek a BTS, és ez a dal (értitek a lényeget)! Ez a kérdés azoknak szólt akik HALLGATJÁK őket. Nektek nem jó a szövegértésetek szerintem. Kérdező! Ne süllyedjünk le ilyen idióták szintjére! A kérdésre válaszolva nem a kedvenc dalom tőlük, de elmegy (több éves ARMY vagyok). Nekem a Run BTS jobban bejött. Meg JK, és V szólója nagyon tetszett.
2023. aug. 31. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
A címben annyi szerepelt hogy tetszik-e az új "zenéjük". Nem külön csak a bts fangirl-oknak szólt
2023. szept. 5. 17:37
 19/19 anonim válasza:
Èn ezt már ismerem és naaagyooon tetszik
2023. dec. 5. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!