Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik ByeAlex új...

Kinek hogy tetszik ByeAlex új zenéje, az "ájkosz"?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon hot 🖤

2021. dec. 22. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Nagyon király lett
Nem tetszik
43 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nevetséges (mint az egész csávó)
2021. dec. 22. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán miről szól ez a dal?

Szerintem egy nagyon átlagos zene, semmi egyedi, semmi különleges nincs benne, viszont tökéletesen kiszolgálja az igénytelen zenét szerető emberek ízlését.

2021. dec. 22. 23:44
 3/7 anonim válasza:
11%
Bírom a 2-eshez hasonló embereket, akik szerint egy zenének üzenetet kell átadnia, művészinek kell lennie, stb. K*rvára nem. Általában azért hallgat az ember zenét, hogy utazás, játék, futás vagy igazából bármi közben kellemesebbé tegye a hangulatát. Erre a célra pedig tökéletesek a kellemes hangulatú Byealex számok. A szövegét a hallgatók nagy része (legalábbis én biztos) pedig leszarja. Nem kell minden zenétől egetrengető üzenetet várni, és ez nem igénytelenség
2021. dec. 23. 12:36
 4/7 anonim válasza:
6%
Akik lepontoztak, ti soha nem hallgattok külföldi zenét, aminek nem értitek a nyelvét, csak szimplán tetszik a hangulata? :D 3-as vagyok
2021. dec. 24. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Csak én hallottam ezt a zenét 2 vagy tobb honapja is?!

Mert eskuszom, hogy biztos nem 3 hettel ezelott hallottam csak.

Hiba van a matrixban?!😱

2022. jan. 19. 02:18
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, tiktokon hallhattad, egy részlete már ismert volt ősszel is:) De a teljes zene klippel csak most jött ki.
2022. jan. 19. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyedi dalai vannak, különleges, kedvelem.
2024. jan. 6. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!