Ha valakinek olyan hozzállása lenne a metálhoz, hogy az csak ordítozás és zaj, hogyan reagálnátok?
Nem foglalkoznék a dologgal.
Viszont amikor ott van, nem hallgatnék direkt metált, legfeljebb fejhallgatóval
Ugyanis senkire nem illik és nem szabad rákényszeríteni, hoyg olyan zenét kelljen hallgania, amit nem akar vagy ami nem tetszik neki.
Kevert stílussal, a metál kevésbé (neki) durva változatával ismertetném meg, hátha megszereti.
Nekem pl a jazz nem jön be. Zaj. Mintha minden zenész túl akarná szárnyalni a többit, innentől kezdve zavaró, kavalkád az egész. Konkrétan fejfájást kapok tőle.
Aztán mégismertettek Sade-val. Elámultam. Nem akartam hinni a fülemnek. IMÁDOM!!
L
Azt szoktam erre mondani, hogy igen, a metalt meg kell tanulni hallgatni. Elsőre tényleg összevissza zajnak tűnik, mert általában sokminden történik egyszerre. Aki még nem tudja kibogozni a szólamokat, annak tényleg egy hangos katyvasznak tűnik. Az ének meg olyan dolog, hogy sokféle énekstílus van a metalon belül is. Tényleg van olyan, ami eszetlen ordibálásnak hat. Meg van másmilyen is.
Ha nem érzek érdeklődést, akkor ennyiben hagyom és témát váltok.
Ha látok érdeklődést, akkor mutatok 1-2 könnyedebb, dallamos számot. És fosom a szót a metal különböző fajtáiról. 🙃🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!