Csakis előadásmód/stage presence/performance alapján ők a kedvenceim, akik most hirtelen eszembe jutnak (nem feltétlen ők az ult vagy kedvenc bandáim, de ők a kedvenc előadóim)
Ateez - mindig mély benyomást hagynak, leginkább az Immortal songs előadásaikat imádom! A stage presence hihetetlen
Seventeen - csodálatosan szinkronban vannak minden koreóban, eszméletlen jó nézni az előadásaikat
Davii, Maddox, Onewe és Eric - nagyon szeretem az összes stage-üket, nem extrázzák túl soha, mégis csodás élmény nézni, teljesen bele lehet merülni!
Taemin - csodálatos stage presence, magával ragadó és érzelmes
NCT Taeyong és Ten - hihetletlenül megradagják a figyelmem mindig, ha bárki mást is próbálok nézni, lehetetlen nem észrevenni őket, valahogy mindig visszatéved rájuk a tekintetem, káprázatosan tehetségesek és nagyon ott vannak mindig a stage-en
Blackpink: bias-om az talán Rosé lenne. De sosem tudom eldönteni, így a többiek a wrecker-eim
BABYMONSTER: Ruka a bias-om, a wrecker-eim pedig Asa, Rora, és Pharita
Twice: Jihyo a bias-om, a wrecker-eim Sana, Mina, Nayeon, Tzuyu, Momo
Itzy: Ryujin a bias-om, a wrecker-eim pedig Yuna, Lia, Yeji
Le Sserafim: Chaewon a bias-om, a wrecker-eim pedig Eunchae, Kazuha, és Sakura
New Jeans: Danielle a bias-om, és Hanni a wrecker-em
Aespa: Karina a bias-om, a wrecker-em pedig Ningning
2NE1: hogyha választani kéne talán CL lenne. A többiek a wrecker-eim
IVE: Wonyoung a bias-om, Liz a wrecker-em
(G)I-dle: Soyeon, és Yuqi a bias-om, Minnie, és Miyeon a wrecker-em
Red Velvet: Joy a bias-om, a wrecker-em pedig Irene
Mamamoo: Hwasa a bias-om, Solar a wrecker-em
BTS: itt talán Jimin lenne, de sosem tudom eldönteni. A többiek persze a wrecker-eim (amúgy itt mindig változik, hogy ki a bias-om🤣)
Stray Kids: Felix a bias-om, a wrecker-em pedig Hyunjin
Bigbang: GD a bias-om, a wrecker-em pedig Taeyang
EXO: Kai a bias-om, a wrecker-eim pedig Suho, és Baekhyun
ATEEZ: Wooyoung a bias-om, San, Mingi, Yunho, és Jongho a wrecker-em
GOT7: BamBam a bias-om, a wrecker-eim a többi tag.
Szólósok:
IU, Somi, Sunmi, HyunA, Dawn. Egy kicsit sok kedvencem van (valójában az összes akiket hallgatok szeretek, ezért ilyen sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!