Milyen a zenei stilusom ezek alapjan?
Figyelt kérdés
Az eloadok akiket sokat hallgatok:
Carson Coma
Mitski
Csaknekedkislány
the smiths
green day
nirvana
My Chemical Romance
Queen
The Beatles
girl in red
30Y
Lana Del Rey
Radiohead
2022. jún. 7. 14:32
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok ezekhez hasonlo eloadokat ajanlani?
2022. jún. 7. 14:33
2/4 anonim válasza:
Radiohead-hez Muse korai albumai, The Mayan Factor, Porcupine Tree, esetleg a Tool is tetszhet, Queen-hez a Pink Floyd, Yes, talán Queensychre, Dream Theater is, esetleg néhány Imagine Dragons szám, Lana Del Rey-hez Florence + the Machine, Lorde, Amy Winehouse, esetleg Billie Eilish, de szerintem legfőképpen a Fiona Apple, Girl in Red-hez Fazerdaze, Beabadoobee, Cigarettes After Sex, de egyébként egy csomó hasonló Dream Pop, Indie Pop, Shaogaze banda/előadó van még, Nirvana-hoz Sex Pistols és Alice In Chains, a The Beatles-hez Dr. Dog főleg, na meg a régi nagyok, mint a The Beach Boys, The Rolling Stones, stb... De bevallom őszintén, hogy nem vagyok otthon ezekben az előadókban meg műfajokban, mások biztos többet fognak tudni írni, akár alig ismerteket is, azért remélem segítettem valamennyit.
3/4 anonim válasza:
Bocsánat ha valamelyik nevét elírtam, már találtam is egyet: Queensryche
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon koszonom, ezek kozul hallgatok en is parat amiket irtal, de a tobbit is megnezem :)
2022. jún. 8. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!