Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyedül fesztivál?

Egyedül fesztivál?

Figyelt kérdés

Sziasztok, úgy alakult, hogy lehet egyedül megyek Babar fesztiválra. Egyrészt, mit gondoltok, egyedül is tök jó buli lehet? Véletlen valamelyikötök nem lesz ott?:D

Lehet végül jönnek barátaim is, de annyira rezeg a léc, hogy arra inkább nem építek:))

2022. jún. 3. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül fesztivál? Nem 1 életbiztosítás, de te tudod...
2022. jún. 3. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a buli merre van? nem találtam semmit róla a neten.
2022. jún. 4. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Egyedül is tök jó bulizni. Egyébként is olyan hangos a zene, hogy nem halljátok egymást. Ugyanolyan klassz élmény tud lenni egyedül is, én rengeteg fesztiválon voltam már egyedül. Nem bántam meg sohasem, hogy nem otthon ültem. Sajnálhatja, aki kimarad egy csomó klassz élményről csak azért, mert nincs, aki elmenjen vele. Azokat sem értem, akik színházba, moziba sem mennék el egyedül, hiszen úgysem illik az előadás közben beszélni. Az előtte lévő 5 percben még lehet telefont nyomkodni, vagy csak gondolkodni. Nem tudom miért ilyen önállótlan sok ember.
2022. jún. 5. 00:00
 4/5 Tarhonyas_Tibor válasza:

Szerintem simán jó egyedül is. A zenét egyedül is tudod élvezni, és egy olyan barátságos közegben, mint ott, könnyen tudsz majd barátkozni is, például a napközbeni programokon.

#2: Somogybabodon rendezik 06.22 és 06.26. között. [link]

2022. jún. 16. 22:15
 5/5 anonim válasza:
Szia, idén is jössz?
2023. márc. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!