SZIN-re (Szegedi Ifjúsági Napokra) egyedül?
Figyelt kérdés
Fiatal lányként mennyire veszélyes egy ilyen fesztivál? Nem helybeli lakos vagyok,és nincsen ismerősöm akivel mehetnék,egyedül mennyire érné meg? Sátorban alvás mennyire kockázatos,mert ugye nem helyi vagyok és nincs más hely ahol aludni tudnék?2019. aug. 19. 19:58
1/4 Waff válasza:
Bajod nem hinném hogy lenne, de egyedül ne fesztiválozz...nagyon nem buli. És ha már mindenképp egyedül mennèl, inkább bérelj szobát, itt Szegeden sok vendégház van.
2/4 A kérdező kommentje:
Annyira nincs is kedvem egyedül menni mivel tudom,hogy nem buli,de a baráti társaságom nem jön,és én meg szívesen mennék. Köszi majd akkor a vendégházakat megnézem.
2019. aug. 19. 21:35
3/4 anonim válasza:
Szerintem pedig nagy buli elegyül menni fesztiválozni, én szinte mindig úgy megyek és soha nem bántam meg!
4/4 A kérdező kommentje:
Ebbe is van valami
2019. aug. 21. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!