Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gigsberg jegyportál mennyire...

Gigsberg jegyportál mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Lesz egy koncert Júniusban, amire már a magyar jegy oldalak sold outot írnak, viszont találtam egy oldalt, Gigsberg.com-ot, ahol a nézőtér nagyjából felére árulnak még jegyet, nagyjából ugyan azon az áron csak £-ban.

Vásároltak már innen jegyet? Kamu oldal lehet?

2022. máj. 30. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

2,7 csillagos értékelés mellett én nem nagyon bíznék benne

2022. máj. 31. 12:57
 2/3 Csima Melinda válasza:
Engem csúnyán átvert a Gigsberg! Ápriliban utaltam el egy koncertre pénzt 141 EUR-t (prémium helyre) és november közepén, a koncert előtt 6 nappal kaptam meg a jegyet ami 73 EUR értékű. A reklamációnkra azt válaszolta az ügyfélszolgálatos, hogy ott van a honlapon, hogy névérték alatt és fölött is lehet a jegy. Megyek tovább a Európai Fogyasztó Központhoz fogyasztóvédelmi panasszal. Hónapokon keresztül írtunk, kértük a jegyet, de csak azt írták, hogy várjak, várjak!
nov. 22. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:
De végül megkaptad? Betudzal menni vele?
dec. 13. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!