Megbízható a Muziker nevű webáruház?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy gitárt, viszont csak előrefizetés lehetséges, mivel a csomag mérete miatt csak olyan szállítás van, ami nem engedi az utánvételt.
Szerintetek megbízható így? Van esetleg tapasztalatotok?
2021. nov. 23. 17:53
1/3 anonim válasza:
Én pár hónapja rendeltem onnan 150 000 értékben és időben megjött és minden rendben volt, igényesen is volt csomagolva stb.
2/3 anonim válasza:
Én néhány éve vettem nagyjából 100k-ért egy keverőpultot és időben kihozták. Baja nem lett, tökéletesen működik azóta is.
Teljesen jogosan aggódsz, de a Muziker megbízható egy webáruház.
3/3 anonim válasza:
Nekem is jó a tapasztalatom velük. De az nagyon fontos, hogy azonnal és alaposan próbáld ki a cuccot, amint átvetted. Ha valami baj van vele, és kicsúszol az azonnali csere időkeretéből, akkor irtó hosszú idő, mire cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!