Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik annyian a BTS-t?

Miért szeretik annyian a BTS-t?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem... Ráadásul teljesen átlagos, normális emberek is imádják. Örülnék ha valaki olyan is írna véleményt aki kedveli a zenéjüket.

2022. máj. 28. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi 2 cb(Feel my rhythm, Queendom) elég lapos lett a korábbi számaikhoz képest, a régebbi dalok között éri meg kereséglni:D (pl. ha szereted az ilyen experimental dolgokat, mint az Nmixx O.O, akkor ott van a Zimzalabim)
2022. jún. 17. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A Zimzalabim pl. nagyon jó :) :D na megnézem a régebbieket :D csak annyira elmerültem 1-2 bandában, hogy már az is lefáraszt, hogy minden tartalmat megnézzek :D jó most ez erős túlzás, de munka mellett nyitva két Vlive, hogy lássam, ha élő megy :D
2022. jún. 17. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha több bandát követ az ember, akkor nehéz lépést tartani a tartalommal, megértem:D Én sem nagyon tudok, pedig csak 2 csapatot követek úgy igazán, a Loonát és a Red Velvetet.:D Remélem találsz valami jót majd és ha gondolod, nyugodtan írhatsz!:)
2022. jún. 17. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bánod, írtam privit :)
2022. jún. 17. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Mert, cukik és tehetségesek
2022. júl. 31. 10:15
 16/17 anonim válasza:
58%

Sziasztok!

Egy év után nem tudom mi értelme van, hogy valaszolok a kérdésemre na mindegy...

A kérdező vagyok, csak az előző fiókomat törölték.

Amikor feltettem ezt a kérdést, még gyűlöltem a kpopot phu...Nagyonanagyonagyon.

Viszont időközben megszerettem. Sőt nem is ez a jó szó rá, lényegében életem értelme lett, főleg a BTS, Army lettem, és mostmár értem miért szeretik őket annyira, rájottem, hogy nem kell rögtön ítélkezni valami olyan fölött ami először ismeretlen vagy szokatlan, csak meg kell ismerni!

Köszönöm a válaszokat!

Purple you! 💜

2023. máj. 14. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
"Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ."
2023. máj. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!