Miért szeretik annyian billie eilisht? A one directiont? Az iron maident? Ízlések és pofonok. Valakinek tetszik, valakinek nem. És szerintem ez kicsit sértő "Ráadásul teljesen átlagos, normális emberek is imádják.".
2022. máj. 28. 12:33
3/17 anonim válasza:
Én mint Army, megkérdezném azt, hogy Ti miért szeretitek ennyire Billie Eilisht, Ariana Grandet, Justin Biebert, Aviciit, Alan Walkert, és csomó más nyugati embert?
Itt a válasz, mindenki személyiségétől és ízlésétől függ.
Én nem csak BTS fan vagyok, hanem VIXX, BIGBANG, GOT7 fan is. Minden dél-koreai zenét meghallgatok, a lánybandájukat kivéve, mert nem nagyon szeretem a hangjukat.
2022. máj. 29. 16:59
4/17 anonim válasza:
3-as vagyok.
Azért is szeretem a BTS-t, mert összetartanak, segítenek egymásnak, viccesek, segítenek a rajongóikkal egyfajta kapcsolatot ápolni, felhúzni a mélyből. A többi dél-koreai bandáknál ilyesfajta dolgokat nem nagyon látok, vagy nem vagyon eléggé fan ahhoz, hogy ezeket lássam is.
2022. máj. 29. 17:01
5/17 anonim válasza:
Mert te mégis miért szereted a saját kedvenc előadódat?
Ez nagyon buta kérdés volt, előttem meg szerintem már mindent leírtak :)
2022. jún. 1. 15:54
6/17 anonim válasza:
Mi az, hogy Korea engedte őket?
2022. jún. 10. 19:09
7/17 anonim válasza:
Az embereknek van ízlése és van aki egy focicsapat ért rajong van aki még egy bandáért. Ének a keresésnek nem volt annyira sok értelme.😃 A többit leírták.
2022. jún. 15. 19:53
8/17 anonim válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni, de a 3-asnak :) én sem szerettem a lánybandákat, pont emiatt, mint Te, a hangjuk miatt. A Blackpink viszont nálam megtörte a jeget, azóta LeSeraffim, K1pter, Dreamcatcher, CLC, AOA, Nmixx, soloként Jessi, meg még sorolhatnám :) nagyon jó zenéket tolnak :) A redvelvettel még küzdök, bevallom :D Adj nekik egy esélyt :)
2022. jún. 17. 11:03
9/17 anonim válasza:
#8 ha küzdesz a Red Velvettel, akkor érdemes a bsideok között is szétnézni, nagyon sokféle műfajban van zenéjük:D Vagy akár a solo munkáik, esetleg az Aseul subunit is megér egy próbát:)
2022. jún. 17. 12:02
10/17 anonim válasza:
8 vagyok, köszönöm a tippet, megnézem :) a legutóbbi CB-jüket figyeltem, az első volt, mióta Kpopot hallgatok, de nekem elég tucatzene sajnos. Pedig többször is meghallgattam az albumot, hátha. Van egy két szám, ami bejön tőlük, de adok még egy esélyt neki :) Köszönöm még egyszer :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!