Mi a véleményetek Zsebibaba első zenéjéről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a jelenleg 17 éves Zsebeházi Andrea, ismertebb nevén Zsebibaba első zeneszámáról, az "Egy tekintés"-ről?
link: [link]
2022. máj. 18. 02:09
1/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele nem is követem nyomon életét csak amiket látok videósoktól a zenéjéről is ott hallottam először.. Minden szempontból érthetetlen sajnos. :D
2/7 anonim válasza:
20 másodpercet hallgattam meg belőle úgy, hogy beletekertem a közepébe... Tipikus tucatzene, amik futószalagon készülnek, hogy jöjjön belőle a suska. Remélem ezzel a 20 másodperccel még nem járultam hozzá a bevételhez (reklámblokkoló miatt reklám nem volt).
3/7 anonim válasza:
Borzalmas.A like,dislike arányokból szerencsére nem csak én gondolom így.2,4 ezer like,21 ezer dislike
4/7 anonim válasza:
Elég monoton unalmas. Érthetetlen. A hátérzene annyira nem rossz meg a videóklip sem. De a szöveg és az éneklés borzalom. Zsebibabának nem illik az éneklés
5/7 anonim válasza:
Nem mutatják már a dislike-ot youtuben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!