Ki ez a zsebibaba?
Láttam videót róla, hogy megveri live-ban az anyja,hogy hol voltál?
Kivel voltál? Stb..
Az anyja pszichopata?
Hány éves amúgy a csaj?
Egy 14 (Talán már 15) éves csaj, aki arról szokott mesélni miként d*gták meg, cigit hirdetett 14 évesként, stb.
Nem szeretem a ribi szót, de ez a legjobb rá. Bár mondjuk ilyen családi háttér mellet, lehet érthető
Azért a #3 elmondása meredek, dohányterméket eleve nem hirdetnek a szponzorok, főleg nem egy kiskorúval - ha így értetted, gondolom nem. Vannak ezekre források, vagy ez ilyen pletyka szintű dolog, amihez a neten mindenki hozzákölt még 2 állítást?
A leírás alapján inkább egy elhanyagolt, neveletlen gyerek, aki tudja hogy mivel lehet nézettséget csinálni, és ki is használja ezt. Aztán lehet a fele sem igaz, csak a szokásos netes dráma amivel a 12 éveseket etetni lehet, hogy ez az élet.
Hát instán volt a cigis reklámja és meg volt alatta jelölve a cigi márka (már nem emlékszem melyik márka volt).És volt is anno abból felháborodás. Idk, ha hamis lett volna szerintem, a termék marketingje lépett volna valamit. Mondjuk, hogy úgy reklámozzák a márkát, hogy meg sem kértek rá senkit olyan jó. Vagy valami. De kinek jutna eszébe hirdetni valamit és reménykedni, hogy felkapják?😂
Biztosíthatlak, hogy ez a story igaz
Jah akkor az Dzsennuska vagy ki a fszom volt.
Mindegy, mind a 2 egy büdös krva.
Instára olyanokat tesznek ki,hogy hasonló videókért kövesd ezt meg azt....
Kbaszott szégyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!