Miért ilyen igénytelen ennek a generációnak a zenei ízlése?
Nem várom el hogy klasszikus zenéket hallgassanak, félreértés ne essék, könnyed, limonádé, pop zenében is van igényes, stilusos, vagy egyedi, tényleg én nem vettem meg a trashet se ha arról van szó, de a semmi maradandót zeneileg és szövegileg sem tartalmazó, jellegtelen, ízléstelen, fogyatékos szövegű magyar számoktól a f@$zom ki van.
Ilyenre gondolok mint Manuel, T. Danny, BSW, Lil G, Tóth Andi, GWM, Missh, Valmar stb.
Értem én hogy ma ez a választék, de miért ciki régi zenét hallgatni, a 90-es évek is gáz volt ilyen szempontból de ezerszer inkább azt hallgatnám meg mint ezt a semmire való arcoskodást (zenében), hogy mennyire vitték ezek a hirhedt senkik, meg kit hogy b__szt@k meg, vagy őket át, és hogy én erre irigy is vagyok természetesen látatlanban, ha azt mondom rá hogy szar.
Önelégült pofájukat, a 8 általánossal, 70 iq-val, ezt élvezik az emberek, gratulálok, hogyha itt tartunk 👏

Jó neked egyes hogy nem ismered, és lehet valóban én mozgok rossz körben, mert egy jóízlésű haver, vagy szórakozó hely a közelben nincs, de elég kísétálnom az utcára, ha épp bömböltet valamelyik kölyök egy zenét az valami hasonló lesz itt, de azért ez nem csak az én környezetemre jellemző szerintem, ha ezeken a szarokon 10 milliós megtekintések vannak...
Tényleg nem tudom megérteni, hogy a millió jó zene közül valakinek ennyi az igénye, ezek az emberek szerintem az élet más területén is ilyen igénytelenek, ha odaraknál eléjük egy Diesel meg egy Rolex órát, vagy egy noname meg egy luxusmárkás dzsekit, vagy akár valamilyen autót, akármit, eltakarnád a feliratot, nem tudnák megmondani hogy melyik a jobb cucc, ezt garantálom.

Ah, hányszor hallottam szüleimtől 99-2000 körül, hogy milyen igènytelen vackokat hallgat a generációm 😅😂
Szóval business as usual 😁

A fiatal generáció tagjaként én is elcsodálkozom néha, hogy mit lehet ebben szeretni, és felidegesít, hogy ez folyik mindenhonnan.
Hozzáteszem, a 90-es évek sem az én világom, inkább a külföldi, valamiféle zenei értékkel (tehát pl. van benne valódi éneklés, hangszer...) rendelkező számokat hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!