Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit tehetek? (bőv. Lent/rocker...

Mit tehetek? (bőv. Lent/rockererek-nek/)

Figyelt kérdés
Rocker vagyok természetesen és van egy olyan problémám hogy néha kevernek hogy fiú vagy lány vagyok...Mivel még fiatal vagyok nem sminkelhetem magamat nagyon erősen és a hajamat sem festethetem be...-.-És tény ami tény télleg elég fiús terepszínű nadrág...stb.Mit tehetek?
2010. szept. 17. 15:30
 1/8 anonim válasza:

Valamikor én is voltam "rokker" vállig érő hajjal, ma egy nagyon szép kislány apukája és egy remek asszonyka férje vagyok.

Engem annak idején néha lánynak hittek, főleg ha hajmosás után bicikliztem.

Abszolút semmi sem történt.

Miért is kellene tenned bármit is?

Legyél az aki vagy, és kész! A többi már csak kreált komplikáció.

Ja, és éljenek a Rockerek!!!

2010. szept. 17. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia, próbálj meg leakadni a terepnaciról,egy nőiesebb farmerra váltani, egy kis szempillaspirált felvinni, pici halvány púdert, gyűrűket, nyakláncot hordani,körmöt festeni.
2010. szept. 17. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
majd kinövöd magad. erős smink szerintem drága, értelmetlen, és kényes, nem praktikus. hord nyakláncot, és karkötőket. nem a 10soros tüskés szögesre gondolok, hanem pl csomózottra, amit te is tudsz csinálni, ha egy picit ügyeskedsz vele. terepnadrágba katonákat leszámítva még csajt nem láttam, hordj farmert, vagy szoknyát, abból is ki lehet fogni "rockosabb" kinézetű darabokat.
2010. szept. 17. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
23:32 nekem fekete gyakorlom van...19/L
2010. szept. 18. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
17:54, akkor még nem találkoztunk :D
2010. szept. 19. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
10:59 Van egy olyan érzésem, hogy jól jártál!:D
2010. szept. 19. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
bántottál volna? ;>
2010. szept. 20. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én erőszakos...Csak épp nem százas:D
2010. szept. 21. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!