Szaxofonon játszom és az utóbbi időben mindig kisebesedik a szám. Miért? Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
6 éve játszom fafúvósom (5 év fagott, 1 év szaxi) és most a nyáron alig fújtam. Az utolsó 2 hétben elkezdtem, de mindig kisebesedik, ilyen herpesz szerűség jelenik meg az alsó ajkamnál. Ha rendszeresen kenem majd niveával akkor jó lesz? Mitől van ez? Másnak is van ilyen problémája? Mit tesztek ellene? Segítsetek, mert 6 évig semmibaj nem volt, és most félek, hogy abba kell majd hagynom:S:S:S:S2011. szept. 2. 16:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kell kenni semmivel elmúlik magától csak ha lehet akkor ne más után kapd be a végét.
2/2 anonim válasza:
ha attol sebesedik ki hogy fuvod akkor a naddal van a baj mert esetleg valaki utan fujtad vagy olyan az anyaga amitol kisebzik probald meg mas fajta naddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!