Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett a mixem?

Milyen lett a mixem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! csináltam egy mixet és kíváncsi vagyok a véleményetekre

mivel szeretek játszani és sokat is játszom így ebből a témából készítettem egy zenét

aki magyaráz a videóba sokatoknak ismerős lehet és igen a lövöldözős rész kicsit durva lett de most na :D

És kérlek ha nem tetszik írd is meg mi nem tetszik benne és a közel jövőben tanulni fogok belőle és ki javítom a hibákat

dobd kukába a zenédet magaddal együtt és hasonlókat kérlek ne írjatok nem vagyok nagy DJ de viszont imádom csinálni

LINK https://www.youtube.com/watch?v=uZNPznlyroA

2022. máj. 5. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Mint ha egy sokezredik Coronita mixet hallgatnák...
2022. máj. 5. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
...de attól lehet szeretni a tevékenységet és biztos megtalálod az igazi célközönségedet.
2022. máj. 5. 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:

első válaszoló coronita már csak ilyen :D második válaszoló remélem :)

de mit gondoltok a zenéről? van benne hiba?

2022. máj. 5. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A #2 is #1 voltam.

Amúgy a maga nemében nem rossz.A kocsiban simán mehetne egész nap,csak az asszony agyára mennék.xD

2022. máj. 5. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:

hát igen :D még valami aszt hogy kell meg csinálni hogy ilyen alap zenéket mint pl nép dalok vagy Dorina zenék cigány zenéket hogyan kell fel remixelni?

minden felszerelésem meg van hozzá csak nem tudom hogyan kezdjek neki

2022. máj. 5. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok otthon a remix témában,de szerintem ez jó lehet.Ez az alkalmazás név rémlik a hobby DJ kolléga sráctól.

[link]

2022. máj. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!