Miért haragudnak ilyen sokan Billie Eilish zenéjére?
Tévedés ne essék, személyiség tekintetében egy nagyon kedves és jólelkű lánynak tartom Billie-t, de ha a zenei és hangi képességeit nézzük, szívfájdító, hogy nála sokkal tehetségesebb művészeket negyedennyire sem sztárolnak.
Az, hogy már a kezdetektől ennyire nyomták, hogy az egész imidzse egy tudatosan felépített művi kreálmány, rávilágít arra a tragédiára, hogy a mai popvilágban csak akkor érhetsz el kiemelkedő sikereket, ha a szüleid hollywoodi nagykutyák, olyannyira elkényeztetnek, hogy zenei karriert vesznek neked egy hadseregnyi beépített emberrel, akik már az első lemezét megjelenése előtt odalöknek a legmagasabb piedesztálra, és ehhez még énektudással sem kell rendelkezned, elég, ha csak susogsz.
Most végignéztem a Szigetes online koncert közvetítését, nem voltam kepben eddig vele, picot utánaolvastam, de nem értem ezt a sztárolást nála. Aranyos kis dalai vannak, egész jó hangja, kedvesnek tűnik és tipikus elvont ruhákat aggat magára, amit mi is tettünk Tiniként (40 vagyok), arca átlagos vagy inkább fura a fennakadt szemei miatt, szóval semmi extra, mégis világhírű, és egy rakat díjat bezsebelt. Nem értem, hogy miért? Nála a világban milliószor több tehetséggel megáldott zenész van, akikről sokszor nem is tudunk.
Nem ismerem a hátterét, de egyszercsak egy feltöltött szám miatt híres lett?
Az utolsó hozzászólónak lehet igaza, durva hátszelt kapott, más okot nem látok.
Aranyos, de felejtős az egész jelenség, legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!