Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenék azok, amiben a...

Melyik zenék azok, amiben a RHCP Can't Stop című slágerét dolgozták fel?

Figyelt kérdés

Az eleje míg nincs ének, addig kísértetiesen hasonlít egy másik dalra, ami szintén már elég régi. Asszem egy férfi énekli, de nem vagyok biztos.

A refrén alatt az az ,,oooh, oooh, oooh" rész meg valami mostani zenére hasonlít nekem, elsőre Billie Eilish ugrott be, de rájöttem, hogy nem ő lehet az előadó, nekem egy fiú hangja rémlik, és ilyen lehangolt, kicsit ,,emosabb" típusú zene.

2022. jan. 16. 10:09
 1/4 A kérdező kommentje:
És talán a 2. dal amit keresek lehet nem is olyan ismert.
2022. jan. 16. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Illetve még a Depeche Modenak ott a Shake The Disease száma, az is hasonlóan kezdődik, de ott gyorsabban ,,aaa"-znak és az régebbi még a Red Hot Chili számnál is.
2022. jan. 16. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, hogy arra gondolsz melyik más zenéken (vagy részein) alapul vagy más zenék alapulnak egy másikon, akkor a "who sampled" oldal adatbázisából ez visszakereshető, a sample (felhasználás) mellett a cover (feldolgozás) is listázva van:

[link]

Itt 8 sample és 3 cover van felsorolva ami a Can't stop-on alapul, és egy sem, amin a szám alapul.

2022. jan. 16. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Sajnos egyik feldolgozást sem ismerem innen, lehet csak hasonlóak, vagy annyira újak/ismeretlenek, hogy fent sincsenek az oldalon.

De még mindig furdal a kíváncsiság az a baj, hogy mi ez a 2 zene xdd

2022. jan. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!