Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Korn koncertre ülő vagy...

Korn koncertre ülő vagy állóhelyet érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés
Gondolom ha ülőre veszek akkor nem igazán lehet fel állni vagy csápolni?

2022. ápr. 30. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor értelemszerűen állót. Ez nem esett le magadtól? ^_^
2022. máj. 1. 00:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De csak nem voltam még a helyszínen nem tudom mennyire lehet mozogni az ülő részén. És állva meg nem akarom hogy el tiporjanak meg attól is tartok hogy nem sok mindent fogok látni
2022. máj. 1. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Papp László elég nagy és magasan vannak az ülőhelyek, ha élvezni akarod a koncertet nem érdemes. Inkább küzdőtérre kell venni jegyet, lehetőleg kiemeltre.

Hazai közösség nem vészes amúgy, sőt sokszor frusztráló hogy pár ember kivételével fapofával végig hallgatják csak az első sorokban a zenét és kész... Nem kell attól félni hogy bárki összetaposna.

Látni meg lehet simán, sőt ha alacsony vagy előre is engednek ha muszáj.

2022. máj. 1. 10:22
 4/5 anonim válasza:
Szia. A június 21.-i Korn koncerttel kapcsolatban. megírod, hogy döntöttél? A 222 szektort néztem,viszont nem akarok ülni
2022. máj. 16. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziaa.Hát mivel egyedül megyek így számomra jobbnak láttam az ülőhelyet.Teljesen ismeretlenebb emberek között nem érzem komfortosnak a szórakozást. Igy én a 119-esbe szereztem jegyet
2022. máj. 25. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!