Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett az első zeném?

Milyen lett az első zeném?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 27. 21:58
 1/3 anonim válasza:
97%

Őszintén maga a hangod szerintem jó, az alap is, nekem bejön. Folytasd szerintem mert ezt lehet tovább fejleszteni.

Másrészről maga a műfaj annyira klisé, kb minden rapper ugyan ilyen szövegeket tol,és semmi egyedi nincs már ezekben a műfajokban mert ugyan azt akarja mindenki. Így pl lehet nem hallgatnám ezt a zenéd, de nem azért mert rossz, hanem mert már minden rappertől ilyeneket hallani és unalmassá válnak, mintha mindig ugyan azt hallanám csak mástól.

De sok sikert, és remélem alkotsz még nagyokat.

2022. ápr. 28. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy gyártósoron készült dal, semmiben sem különbözik az össze többi ilyentől. Az alap nem rossz (még ha klisé is), viszont a szöveg az én értelmezésem alapján semmiről sem szól. Ha nagyon őszintén kell fogalmaznom, akkor azt mondom, hogy egy újabb dallal gyarapodott a semmilyen trash zenék halmaza.
2022. ápr. 29. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ötletes, fantáziadús, hajrá sok sikert!
2023. dec. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!