Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett az első zeném?

Milyen lett az első zeném?

Figyelt kérdés
A caustic nevű alkalmazással csináltam a telefonomon. Nyugodtan írjátok le, hogy mit kéne esetleg rajta javítanom. Legyetek őszinték, de azért normális válaszokat kérnék. Köszi.

2021. jún. 11. 05:02
A kérdező szavazást indított:
elmegy
rossz
16 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Itt a link. [link]
2021. jún. 11. 05:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
alapjában véve nem szeretem a deephouse-t, de ez nem rossz. talán a bassz kicsit sok, elnyomja a magasabb sávokat
2021. jún. 11. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó.

Talán egy minimális low pass filter, vagy egy hanggal lejjebb hangolás rámehetne. 🙂

2021. jún. 11. 10:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. jún. 11. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Sz.r. Ennél a 11 éves fiam komolyabbat összehoz.
2021. jún. 11. 17:27
 6/6 anonim válasza:
100%

Én azt mondom jól kidolgoztad. Én is használtam az alkalmazást, de sajnos a kezelése elég egyvonalunak tűnt. Jobb saját gondolatból zenét összedobni, de sajnos az rengeteg meló. Pedig már kb 20 zenei ritmust is kigondoltam(persze rock stílusú zenéket). Be kell illeszkednem egy bandába, az nagy előny lenne. Azt tanácsolom csinálj még egy zenét enyhébb basszussal és jobb háttérhangzással. (persze ez a te döntésed)

Kíváncsi leszek hogyan sikerűl.

2021. jún. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!