Carson Coma zsibongói, melyik a kedvenc számotok tőlük? :D
Figyelt kérdés
Nekem például a Mit sem érdekel...vagy a Kreolkék Pillanatok. Néha nem tudok dönteni...2022. ápr. 18. 15:58
2/13 anonim válasza:
én sem tudok dönteni. mindegyik zene fantasztikus, de mostanában a polaroidra vagyok rákattanva
3/13 AB_Aron válasza:
Nekem a Kék Hullám Kemping és az Immunissá válunk a kedvenceim. Ezek közül nehéz dönteni.
4/13 anonim válasza:
Porszem és az Egyszerűen semmi sem egyszerű
5/13 anonim válasza:
Gyakran változik, de nekem most az Osztálytalálkozó és a Na mindegy a kedvencem.
6/13 anonim válasza:
huuha, nagyon nehez valasztanom, de talan a mit sem erdekel es a kreolkek pillanatok :))
8/13 anonim válasza:
Egyszerűen UTÁLOM Carson Comát! Olyan mű zenéik vannak hogy az nem igaz!!!!
9/13 A kérdező kommentje:
8., oké, és ezt ki kérdezte?
2022. jún. 23. 23:47
10/13 anonim válasza:
Mostanában kijött egy új a Marokkó az is elég jó de szeretem meg a mit sem érdekeltet is meg igazából mindent :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!