Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi volt vagy jelenleg mi az...

Mi volt vagy jelenleg mi az egyetemen a kedvenc tantárgyad és miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 04:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%
Gazdasági matek 1-2.
2021. jún. 2. 06:54
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Állatélettan. A miértjét nemtudom. Szimplán érdekelt.
2021. jún. 2. 07:13
 3/31 anonim ***** válasza:
89%
szintagmatan
2021. jún. 2. 07:16
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Villamos Energia Rendszerek, Villamos Energia Ellátás I-III
2021. jún. 2. 08:57
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
büntetőjog
2021. jún. 2. 09:10
 6/31 anonim ***** válasza:
87%

Általánosban: matek

Gimiben: matek

Egyetemen: lineáris algebra

2021. jún. 2. 09:18
 7/31 anonim ***** válasza:
76%
Kontrolling
2021. jún. 2. 09:32
 8/31 anonim ***** válasza:
88%

CAD-alapjai

Mert modelleztünk, és az szórakoztató, ahogy formálódik a test, aztán lesz belőle egy gyönyörű tárgy, amiről elképzelni se tudtad volna, hogy te hozod össze a semmiből.

2021. jún. 2. 10:32
 9/31 anonim ***** válasza:
92%

Ha muszáj egyet választani, akkor talán a Fejlődéspszichológia. De jó volt még: A szocializáció és a csoportfolyamatok pszichológiája, A tanulás pszichológiája, A tanulás támogatása.

Hogy miért...hmmm...mert érdekel a pszichológia? :) Főleg fejlődésen volt egy csomó izgi kísérletről szó. Szerintem ez általában felkelti a hallgatóság figyelmét. A másik pedig: tanárin vagyok, szerintem fontos, hogy ne csak a szaktárgyainkban legyünk jók, hanem tudjuk a diákjaink tanulását is segíteni, ebben pedig ezek az órák sokat segítenek. Több kellene belőlük. ❤️

Ha pedig a szaktárgyim órai közül kell választanom: Régi magyar irodalom. Úgy mentem be az első órára, hogy "csak ezt éljük túl", aztán meglepően jó lett... :)

2021. jún. 2. 11:08
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Pszichológia és Bevezetés a marketingbe.

Nem tudok dönteni, mert az előbbinél magát a tárgyat jobban szerettem, jobban is érdekelt, de a tanárunk nem tartotta annyira jól (szerintem), valamint a vizsga is elég kitekert volt és nem túl jól mérte fel a tudásunkat, de azért teljesíthető volt.

A marketinget pedig nagyon interaktívan, és érdekesen tartotta a tanárunk, és ő mindig meg tudta tartani a figyelmet, nagyon jó előadóiképességekkel rendelkezett. Közvetlen és érdeklődő is volt és fontosnak tartotta, hogy jó hangulat is legyen az órán, mindig kíváncsi volt a véleményünkre, példáinkra, mondandónkra.

2021. jún. 2. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!