Mi volt vagy jelenleg mi az egyetemen a kedvenc tantárgyad és miért?
Általánosban: matek
Gimiben: matek
Egyetemen: lineáris algebra
CAD-alapjai
Mert modelleztünk, és az szórakoztató, ahogy formálódik a test, aztán lesz belőle egy gyönyörű tárgy, amiről elképzelni se tudtad volna, hogy te hozod össze a semmiből.
Ha muszáj egyet választani, akkor talán a Fejlődéspszichológia. De jó volt még: A szocializáció és a csoportfolyamatok pszichológiája, A tanulás pszichológiája, A tanulás támogatása.
Hogy miért...hmmm...mert érdekel a pszichológia? :) Főleg fejlődésen volt egy csomó izgi kísérletről szó. Szerintem ez általában felkelti a hallgatóság figyelmét. A másik pedig: tanárin vagyok, szerintem fontos, hogy ne csak a szaktárgyainkban legyünk jók, hanem tudjuk a diákjaink tanulását is segíteni, ebben pedig ezek az órák sokat segítenek. Több kellene belőlük. ❤️
Ha pedig a szaktárgyim órai közül kell választanom: Régi magyar irodalom. Úgy mentem be az első órára, hogy "csak ezt éljük túl", aztán meglepően jó lett... :)
Pszichológia és Bevezetés a marketingbe.
Nem tudok dönteni, mert az előbbinél magát a tárgyat jobban szerettem, jobban is érdekelt, de a tanárunk nem tartotta annyira jól (szerintem), valamint a vizsga is elég kitekert volt és nem túl jól mérte fel a tudásunkat, de azért teljesíthető volt.
A marketinget pedig nagyon interaktívan, és érdekesen tartotta a tanárunk, és ő mindig meg tudta tartani a figyelmet, nagyon jó előadóiképességekkel rendelkezett. Közvetlen és érdeklődő is volt és fontosnak tartotta, hogy jó hangulat is legyen az órán, mindig kíváncsi volt a véleményünkre, példáinkra, mondandónkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!