Melyik a legjobb és a legrosszabb K-pop kiadó?
Gondolom a cégekre gondolsz..
Nyilván nincs olyan hogy legjobb-legrosszabb, mind csinál jó és rossz dolgokat is... Az hogy valaki melyikeket szereti jobban, egyéni preferencia kérdése is szerintem.
Én például legkevésbé a Cube-t kedvelem az általad felsorolt 3 közül, de van a kisebbek között is jó pár amit nem szeretek valami miatt.
Leginkább e 3 közül a Jyp, kizárásos alapon, bár velük is vannak gondjaim😅
Hát, úgy az összes Koreában lévő ilyen lemezkiadóra gondoltam, csak most hirtelen ez a három jutott így eszembe.
A legrosszabb lemezkiadónál olvastam egy olyan cikket, hogy a YG eddig bátran pályázatot volna erre a címre, de most Soojin kirúgása miatt lehet, hogy a Cube-nak kéne ezt kapni.
Meg van még az SM Entertainment, Big Hit Entertainment(HYBE Corporation), FNC Entertainment, Pledis Entertainment, stb.
Legrosszabbnak szerintem sokan egyértelműen a Cube-ot mondják. Van is rá ok, mivelha vissza tekintünk akár 2021-re akkor is ugye kirúgták Soojin-t a (G)i-dle-ből. Pedig biztos híresek lettek volna. Akár csak a Momaland, vagy a CLC. Én nem tudom mit csinálnak ott de az biztos hogy kevés jót.
Legjobbnak pedig a Pnation-t mondanám. Úgy gondolom hogy végre van egy kiadó ami jól bánik az idoljaival. Nyilván a gyakornokság itt sem olyan könnyű. Meg nyilván mikor cb lesz nem biztos hogy lesz időd 1-2 órát aludni. De ez még viszonylag elfogadható. Vannak ettől sokkal durvább dolgok amiket más kiadók az idolokkal tesznek.
Momoland nem Cube szerencsére, bár az ő cégük sem jó...
Pnationnal nekem az az egy problémám van, hogy eddig egy általuk kiadott zenét sem bírtam élvezettel végighallgatni, nagyon nem stílusom. Ebből következően nem is követek senkit onnan-->nem ismerem a céget. Bár már én is hallottam hogy egész jól bánnak az idoljaikkal.
#1/3/5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!