Melyik a legjobb, illetve a legrosszabb dubstep szám amit hallottatok? (Olyan emberektől kérdezem, akik nem utálják ezt a műfajt)
Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 14:56
1/6 anonim válasza:
Nekem valamiert borgore zenei nem tetszenek, valamint a dubstep kisse kezd regebbi lenni vagy "kimenni a divatbol" helyette a riddim a meno :( pedig a dubstep az igazi
2/6 A kérdező kommentje:
A dubstep addig volt világsiker amíg skrillex világszintűsikereket csinált, amióta már csak ilyen pár milliós nézettségű számokat csinál azóta ez a műfaj is visszament szubkúlturába
2019. máj. 30. 15:15
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként a kedvenc dubstep számom az Noisia-Tommy's theme, nem is értem miért nincs azon a számon 500 millió megtekintés, szerintem jobb mint skrillex slágerei, bár azok is jók, de ez magasabb szinten van szerintem, amit a legkevésbé bírok az pedig a my name is skrillex, pedig bírom őt amúgy de szerintem az a szám félre ment, mondjuk az volt az első dubsteppje úgyhogy érthető hogy olyan amilyen :)
2019. máj. 30. 15:19
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a riddimet is bírom, egyébként a riddim sem menő, max egy szük rétegben
2019. máj. 30. 15:20
5/6 anonim válasza:
Legjobbak:
Knife Party - Bonfire
Skrillex - Bangarang
Knife Party - Internet friends
Nero - Promises
Nero - Innocence
Legrosszabbak:
Összes riddim ever
6/6 anonim válasza:
Legrosszabb
Midnight Tyrannosaurus
Persze riddim,de még a riddimen belül is sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!