Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a jobb választás? A...

Melyik a jobb választás? A Deezer, vagy a Spotify?

Figyelt kérdés

Szeretnék előfizetni valamelyik zenés szolgáltatásra. Engem a szívem mindig is a Deezer felé húzott. 2-3 éve használtam Deezert, és Spotify-t is, nekem a Deezer volt az, ami bejött a minőségben is, az alkalmazás is, és a minőség is.

Az ilyeneket hogy YouTube Music, vagy Apple music most hagyjuk, mert úgy vagyok vele, hogy ahol rámjön, ott hallgatok zenét, és eléggé nyakatekert az operációs rendszereim használata. Otthon Linux van, munkahelyen Windows, telefonon meg Android fut. Szóval egy olyan zenés alkalmazást szeretnék, ami mindenhol jól működik.

A kérdésem az, hogy van valamilyen különösebb oka annak, hogy a Spotify nagyobb népszerűségnek örvend, mint a Deezer? Milyen előnyei vannak a Spotifynak a Deezerrel szemben, és fordítva: Milyen előnyei vannak a Deezernek a Spotifyal szemben?

2022. ápr. 13. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Az Apple Music elérhető windowsra, androidra és linuxra is. Szóval akár az is szóba jöhet.

Nem véletlenül vannak ezeknek a szolgáltatásoknak ingyenes próbaidőszakai. Tessék kihasználni és végignyálazni a kínálatot!

Én azért használok többféle streaming szolgáltatást, mert elég érdekes a zenei ízlésem és nem minden zene van meg mindegyik szolgáltatónál. És igazából itt van az egyetlen összehasonlítási lehetőség: megvan-e a zene a kínálatban amit szeretnél hallgatni.

Ha mindegyiket kipróbálod 1-2 hónapig, meg még esetleg találsz a neten kuponokat ingyen, akkor gyakorlatilag év végig van mint ingyen hallgatnod.

2022. ápr. 13. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Letöltöd lossless formátumban, annál tisztábbat úgysem nagyon kapsz semelyik streamingen.
2022. ápr. 13. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Milyen lepontozós kérdés ez má'.... fel ne rúgjak valakit....
2022. ápr. 13. 17:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én nem pontoztam le senkit, most jöttem haza.

2022. ápr. 13. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Deezr
2022. júl. 1. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!