Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy héten hányszor hallgatsz...

Egy héten hányszor hallgatsz zenét? Hány énekest hallgatsz?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó, hogy egy héten hányszor hallgatok zenét és változó, hogy hetente hány énekest hallgatok, de mindkét szám száz alatt van.
2022. ápr. 9. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb minden napomon, legtöbb eltöltött órámon elkisér a zene. Otthon, munkába, útközbe. Mindig.

Az, hogy hány énekest, változó. Mikor mihez van kedvem.

2022. ápr. 9. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Rendkívül bizarr kérdés.

Minden nap hallgatok zenét, reggel munkába menet, munka közben, hazajövet, meg délután/este itthon is. Ezen felül mit és hogyan számoljak egyáltalán? Egy dal számít egy "alkalomnak"? Vagy a fejhallgató feltételétől a levételéig? Meg mi ez az énekeses kikötés? Ha olyan zenét hallgatok, amiben nincsen vokál, az nem is számít?

2022. ápr. 10. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem számoltam soha egyiket sem
2022. ápr. 10. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel minden énekestől csak azokat a számokat hallgatom meg, amelyek tetszenek, ezért nagyon sok énekest hallgatok.

(Az más kérdés, hogy rajtam kívül talán a kutya sem hallgatná azoknak a zenéknek a többségét.)

Most nem is emlékszem olyan énekesre/előadóra, akinek egytől-egyig minden számát végig bírtam hallgatni.

2022. ápr. 10. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Napi szinten
2022. ápr. 10. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Naponta én is. Amikor alkalmam nyílik rá. Sőt ha munka közben vagyok és épp adminisztrálok, akkor is. Munka után dugom az 5.1-et, és szól. Az, hogy mi, az épp változó, mert én mostanában nagyon a kpop felé hajlok, mondjuk mindig is a pop, funky zene volt a kedvenc nálam, a férjem meg rocker, így nehéz kompromisszumot kötni. Ezért mindig Kpop szól :D De egyébként mihez van kedvünk épp.
2022. ápr. 11. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szinte minden nap. Változó hogy mennyit, kb 5 kedvencem van, azokat hallgatom legtöbbször, viszont ezeken kívüli bandáktól csak 1-2 számot, tehát ha épp vegyes listát hallgatok, akkor az akár rögtön több tucat előadó/nap.
2022. ápr. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!