Hogyan lehet biztonságosan koncert jegyet venni?
Meg soha nem voltam egy koncerten sem, ezért teljesen új vagyok a témában. Eredetileg a Harry Styles budapesti koncertjére szerettem volna eljutni, de sajna a livenation oldalon már nincsenek jegyek, ami várható, mert későn ébredtem fel. 🥲 Az a helyzet, hogy más hivatalos oldalon sem kapok. Ott van a másik lehetőség, hogy valakitől vásároljak jegyet, pl. Facebook csoporton keresztül, már ha kapok. Tisztában vagyok azzal, hogy ez borzasztó rizikós, de azért akinek van már ezzel tapasztalata, az el tudná mondani mire kéne figyelni ilyenkor, esetleg honnan lehet megkülönböztetni egy hivatalos jegyet stb. Vagy tudtok más módszert ahogy esetleg hozzá lehetne férni egyhez?
Figyelembe véve hogy mennyire felkapott előadó, tisztában vagyok vele hogy nehéz lesz... de azért hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!