Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A kpop fanok miért ilyenek?

A kpop fanok miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném 2009 óta hallgatok kpopot én is tehát akinek nem inge ne vegye magára.

Régóta észrevettem, hogy híres bandák tagjait shippelik de nem is akárhogy hanem betegesen, ha egymásra néznek már tuti járnak ha egymás mellett állnak szintén.

Olyan idiotasagokat olvasok, hogy mikor vállalják már fel a kapcsolatukat és tuti, hogy együtt vannak egymással, ami azért vicces mert sokszor az egész bandat shippelik egymással 😃

De ez nem csak kpop feltétlen régen a One Direction tagjaival is ez ment.

Nehezemre esik megérteni miért olyan buta néhány ember, hogy mikor maga az előadó mondja, hogy barátok, testvérként tekintenek egymásra, egyébként valószínűleg a fele párkapcsolatban él akkor miért kell ilyen debil módon élő személyeket shippelni egymással.

2022. márc. 29. 14:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, 1-es, a Blackpinket pont szeretem én is :D
2022. márc. 30. 08:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy tudom, fanservice a neve ha jól emlékszem
2022. márc. 30. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én mint romantikus lélek, eleinte nagyon élveztem. Aztán igazából már nem annyira, mert tényleg az egész életük kamerák előtt zajlik. Igaz, ők vállalták. De akkor is. Pont tegnap láttam a SKZ élő fellépését a music show-ban, hát Minho elég ideges volt a ruhája miatt. Itt sem értem, kényszerítik hogy valami olyat vegyen fel, ami nem kényelmes, sík ideg volt szerencsétlen. Folyton igazgatta. Egyébként a VAV-nak van még igazi fanservice :D folyton felhívnak 7 rajongót a színpadra :D voltak Magyarországon is 2019-ben, hát én meghaltam rajtuk :D
2022. márc. 31. 09:19
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
betegek, ennyi. így élik ki a fantáziájukat vagy én nem tudom, de felnőhetnének már, mert borzalmas hogy még olyan is előfordult, hogy egy fan egy nsfw ship rajzot mutatott egy banda tagjának video callon.. beteges és undorító, hogy milyen kellemetlen helyzetbe hozzák a tagokat rengetegszer.
2022. ápr. 1. 22:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled 14-es
2022. ápr. 1. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Én egy eléggé fiatal fan vagyok. De ez az egyetlen dolog amit ki nem állhatok. Ha shippelik az idolokat. Na de mégrosszabb, ha pl.: fiút fiúval. Miért kell s shippeléssel tulajdonképpen LGBTQ-soknak kinevezni őket ? Mert nekem ez nagyon úgy jön le... Az idolok közül pedig igen sokan felvállalják, hogy nem azok. Aki nem csinálja, hello my firende. De aki igen az nem barát. Tényleg én sem értem miért kell ezt csinálni...
2022. máj. 17. 23:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de kicsit vicces ahogy komolyan veszik ezt és néha habzó szájjal bizonygatják, hogy "de ők együtt vannak" 😂
2022. máj. 17. 23:45
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂 Igaz. Tényleg nagyon vicces. 😂😂😂
2022. máj. 17. 23:47
 19/19 anonim ***** válasza:
45%
Én azt bírom mikor másoknak monjdák hogy "nem is melegek" meg védik őket stb. és akkor utána meg boyxboy fanficton olvasnak roluk meg minden.
2022. máj. 22. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!