Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Amikor Rock/Metal zenét...

Amikor Rock/Metal zenét hallgattatok otthon, a szüleitek nem voltak tőle a plafonon?

Figyelt kérdés
Azaz nekem volt ilyen hozzászólás a részükről, hogy :-Mi ez az ordítozás, kapcsold már ki ezt a hülye zenét, mert szétmegy a fejem tőle! Én néha napi szinten, és egyedül vívtam velük a harcot, mivel senki se szerette ezt a műfajt.Ők csak ilyeneket szerettek, mint a Hungária,Neoton, Apostol, Sprint,3+2, lakodalmas nóták, vasárnap meg jó ebédhez szól a nóta! Na nekem meg ezektől volt herótom! Volt, hogy nem is ebédeltem a szüleimmel vasárnap, mert egyszerűen nem bírtam azt a muzsikát, még étvágyam se volt!Nektek is voltak ebből eredően hasonló esetek, konfliktusok?

2022. márc. 26. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fater szokott rámszólni, hogy a szólónál tekerjem már feljebb! :D
2022. márc. 28. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják, hogy mit hallgatok, mert mindig fülhallgató van rajtam ilyenkor.

Ellentétben a szomszédaink nem zavartatják magukat, az egész környék tudja, hogy óriási trash mulatós rajongók.

2022. márc. 28. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám a zenékből csak a 200Hz alatti hangokat érzékeli. Erre a következtetésre jutottam, mikor bármilyen zene is szólt éppen, a "kapcsold már ki ezt a zuhogást/dörömbölést/hupogást!!" volt rá a reakció.
2022. márc. 28. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mivel a szüleim is rockerek, zenészek.
2022. márc. 29. 02:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hangfalon nem hallgatom túl hangosan és problem solved. Amúgy meg ha bejönnek a szobámba nem szólnak semmit akármilyen ungabunga death szól.
2022. márc. 30. 01:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére jó a szigetelés, kellemes hangos hangerőn hallgathatom a szobámba a metált.:) 25/N
2022. ápr. 2. 09:36
 17/19 anonim válasza:
100%
Egyszer az apámat akasztottam ki,nem is akárhogyan!1996-97 körül lehetett,amikor beindult az országos lefedettségű Slágerrádió.Emlékszem,szép verőfényes nyári nap volt,olyan délután 3-5 óra körül járt az idő.A hátsó udvaron a kerítést festettem az apámmal.Na,és hát akartam egy kis muzsikát hallgatni,mert untam a csendet,bementem a magnóért.Apám már mondta is,hogy semmi kedve az ordítozós,üvöltős zenéimet hallgatni.De a Slágerrádió hallatára lenyugodott.És akkor ment a Homokóra,a Mrs.Robinson,Postakocsi,Óh,kisleány dalok.Na aztán végre jött egy dal,amit már többször is hallottam,de a dal címét,és az előadóját se tudom.Valami motoros dal lehet,sajnos nem tudok angolul.Valami ilyen szövegre emlékszem a refrénből,hogy :Werry go!I (lOVE?)Harvey(vagy Harley?Na ennek a középtempójú menetelős dalnak az a jellegzetessége,hogy a pont a dal közepén elindul egy majdnem egyperces gitárszóló,a kedvenc részem.Na és az apám tűrte ezt egy darabig,és egyre magasabbra emelte a gitáros a hangot,szó szerint már olyan volt,mintha szirénázott volna egy mentőkocsi.Erre az öreg letette a festékesdobozt az ecsettel együtt, dühösen a földhöz vágta a kesztyűjét,és azt mondta nekem kiabálva:-Nahát fiam!Ettől a gitártól még a macska is szebben nyávog!Hogy az Úristenbe tudsz ilyeneket hallgatni?Én erre elnevettem magamat,és mondom neki:-Most mit vagy oda?Te mondtad,hogy a rádió szólhat,ami zenék az előbb mentek,én egy szót se szóltam,nyugodjál meg!Erre elment,lement a pincébe egy kis borért,majd utánna folytattuk a munkát,a Slágerrádióval.
2022. ápr. 6. 18:19
 18/19 anonim válasza:

17-es vagyok!

Nem tudom a dal előbb említett címét,de olyan stílusú,mint a Steppenwolf,ZZ-top,Rolling Stones,Bad Company,Ufo,AC/Dc.Régi bandák.

2022. ápr. 6. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyám mindig is utálta dehát ez van. Apám fúrás közben is headbangel:)
2022. jún. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!