Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik tetszik?

1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

aki kifejtette a véleményét azt leugatted.

az idegen eredet meg nem zárja ki azt hogy margyar nyelv átvegye.

te miért nem "magyar" szavakat használsz? "produkál" , "normális", és a többi hasonló, amiket fentebb összhordtál. a logikádat követve ezek is idegen szavak te agyoniskolázott.

2022. márc. 20. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
40%
egyik sem. mind f*s, aki ezeket szereti az olyan is.
2022. márc. 20. 14:50
 23/26 anonim ***** válasza:
40%
Kalap szar az összes.
2022. márc. 20. 16:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés hogy mennyire vagyok f4asz vagy sem, hanem hogy tetszik e a zene. Amugy meg mi kozod van neked ahhoz hogy én mennyire vagyok f4asz. Megjegyzem soha senki a budos életben, még a hátam mogott sem utalt rám f4aszként vagy ehhez hasonló negatív jelzokkel. A zenei izlés alapján meg ki vagy te hogy elítélj bárkit is? Tobb millió ember szereti pl a kpopot, akkor ez azt jelenti hogy azok, esteleg ismeroseid, vagy akár rokonaid is min f4aszok, ha netán szeretik ezt a stílust(nem mondom hogy szeretik, de akár szerethetnék is)? Gondolkozz légyszíves.

Én nem hordtam el senkit semminek, nem illettem senkit negatív jelzovel a kommentekben, csak rendes válaszokra vártam. Nem kell Einstennek lenni hogy értelmezzuk a kérdést. És nem ugattam le senkit aki rendesen kifejtette a véleményét, az nem kulturált ha valaki azt mondja hogy 'szar'. Ha neked pl nem ízlik valami amit neked foztek azt mondod neki hogy 'szar a kajád'? Na ne nevetessetek már. Elfogadom hogy nem tetszik, de attól még nem szar. Hanem nem jó esetleg számotokra nem fogyasztható.

2022. márc. 20. 16:32
 25/26 anonim válasza:
100%
12-es vagyok és ez borzalmas, egyébként engem érdekes módon nem ugatott le a kérdező, pedig én is leírtam a véleményemet, nem is értem, azért ennyire nem nehéz normálisan megfogalmazni egy véleményt szerintem. ez eléggé elszomorító, bár nem csodálkozom, sok ilyen ember van mo.-n de ez akkor sem normális h így nyilvánítjátok ki a nem tetszéseteket, ez már nevetséges, nem a zenei műfaj amit hallgat határozza meg h jó vagy rossz ember és egyáltalán nem vagytok attól többek h lehordjátok, inkább kevesebbek és ez eléggé sokmindent elmond rólatok mint emberek. megint tisztelet a kivételnek, nem is értem h ezt miért kell magyarázni, ezek teljesen egyértelmű dolgok legalábbis a legtöbb ember számára
2022. márc. 21. 18:35
 26/26 anonim válasza:
46%
Én inkább a koreai zenéket szeretem, csak elvétve nézek thai Bl-eket, de azok zenéi sokszor tetszenek. Kínai zenét meg egyáltalán nem hallgatok. A második linken lévő thai dalt nagyon szeretem. Láttam a sorozatot is és az is tetszett.
2022. ápr. 16. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!