Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik tetszik?

1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
köszi 1-es!
2022. márc. 18. 22:49
 12/26 anonim válasza:
91%
én meghallgattam őket és nekem egyik sem igazán tetszik, nem hallgatnám, de ez csak én vagyok, ha neked tetszik nyugodtan hallgasd. szerintem amúgy tök mindegy h melyik tetszik bárkinek is vagy sem amíg te szereted hallgatni, tehát nem értem a kérdést, kit érdekel h másoknak melyik tetszik ? :'D vagy valamit nem olvastam el xd? ez egy teljesen szubjektív dolog, mindenkinek más jön be
2022. márc. 18. 22:56
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
ez a szokásos kérdésbe burkolt vélemény esete, megspékelve egy kis sértett önérzettel, nem kérdezni jött, hanem haverokat keresni akiknek ez tetszik, mert a saját környezetében senkit nem talált
2022. márc. 18. 23:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam, hogy mennyire befogadóállomáson mások a keleti kultúrával kapcsolatban. De sajnos nem mindenki fogalmazza meg úgy a véleményét ahogy azt illene. Elfogadom azt ha valakinek nem tetszik, de a szarkazmus, meg a stílus ahogy egyesek valaszolnak az kiveri a biztosítékot. Persze mindenkinek megvan a maga ízlése aláírom és ahogy mondtam csak kiváncsi voltam hogy mennyire fogyaszthatóak a magyar kozonseg számára a keleti zenék. Örülök hogy a 12-es kulturáltan kifejtette véleményét. Koszonom:)
2022. márc. 18. 23:06
 15/26 A kérdező kommentje:
13-as nekem semmi bajom azzal hogy neked nem tetszik a dolog. És nem nem haverokat keresek, mert van elég a környezetemben akikkel beszélhetek a témáról és akiknek tetszik ez a stílus és kultúra. Kíváncsiságból tettem be ezeket a linkeket és csak az a stílus zavar ahogy egyesek valaszolnak. Szepen is meglehet mondani ha valami nem tetszik. (Pl. Nekem nem jön be/nem a stílusom.) De ez szerintem alap dolog.
2022. márc. 18. 23:10
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Egyik sem. Kommersz alap, semmitmondó szöveg egy átlagos hangú vokállal. A jó zenei ízlés ezen túlmutat, egyszer majd kinövöd.
2022. márc. 19. 00:32
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

"mennyire befogadóállomáson mások a keleti kultúrával kapcsolatban" Badarság.

Te kiemeltél pár kurrens dolgot, és az alapján akarod lemérni az keleti kultúrához való viszonyt? A többit hol hagytad? Te magad sem ismered a "keleti kultúrát".

Én szeretek nagyon sok (főleg japán) előadót keletről, pl: Yosi Horikawa, Tatsuro Yamashita, Sadao Watanabe, Yoko Kanno, Hideto Kanai, Kunihiko Sugano, Mariya Takeuchi, Tadao Sawai, Ryuichi Sakamoto, Nakajima Miyuki, Asazaki Ikue, Ondekoza, Koto Ensemble of the Ikuta School, és még hosszasan sorolhatnám.

Sajnos az általad linkeltekkel kapcsolatban csatlakoznom kell az előzőkhöz. Nívótlan tucattermékek.

2022. márc. 19. 11:54
 18/26 A kérdező kommentje:

Kedves/Kedvetlen 17-es,

A zene, a nyelv mind a kultúra szerves részét képzik. Azt meg hogy mennyire ismerem a keleti kulturát én sokkal jobban tudom mint te.

Amúgy meg nem az volt a kérdés hogy 'tucattermék''-e, hanem hogy tetszik e és hogy melyik. Elég lett volna annyit írni hogy egyik sem tetszik.

Nem értem, hogy lehet az hogy a Magyar kozoktatás ennyire megromlott, hogy nem tudtok értelmezni egy egyzseru kérdést. Amit még hozzá fuznék, hogy a 'nívó'' nem magyar szó és ha már kulfoldi szavakat használsz akkor ne magyarosítsd mert nagyon rosszul mutat.

2022. márc. 19. 17:56
 19/26 anonim ***** válasza:

1) Te magad írtad: "mennyire befogadóállomáson mások a keleti kultúrával kapcsolatban" - azaz ezeken a számokon akartad lemérni. (és még az autokorrektet sem vagy képes kijavítani...)

2) Ha a keleti kultúráról akartál volna érdeklődni akkor kicsit reprezentatívabb mintát is összállíthttál volna, ha már annyira jártas vagy ebben állításod szerint.

3) A nívó magyar szó. Igen, a közöktatás annyira megromlott, hogy a hozzád hasonló géniuszok még ezt sem tudják. [link]

2022. márc. 20. 11:29
 20/26 A kérdező kommentje:

Magyar szó?

[link]

Magyarosított francia szó, ami a latinból ered.

Az “autokorrektor” szívás, be ismerem hogy nem javítottam ki, hibáztam.

Viszont mivel minden zene amit egy nép produkál ugyanúgy a kultúrájához tartozik, és itt elsősorban arra voltam kiváncsi hogy a keleti nyelvű zenék hogyan tetszenek másoknak, ezért a megjegyzésed felesleges. Ezek a zenék épp úgy képviselői a keleti “nyelvű” zeneknek.

Na mindegy.

A géniusz sem magyar szó, viszont használhatnal magyar megfeleloket. Rokonértelműszavakat!!!

A kérdésre normálisan nem tudtok válaszolni? De most komolyan? A kérdésből következik hogy csak két fajta válasz létezik: ez meg ez a zene tetszik/ egyik sem tetszik. Erre voltam kiváncsi, meg persze ha valaki higgadtan, normálisan ki tudja fejteni a véleményét akkor azt szívesen fogadom.

2022. márc. 20. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!