Hogyan lehetne elérni több megtekintőt youtube-on?
Elsősorban leszögezem, hogy nem teszem ki a csatornám linkjét(max privátban elküldöm), és nem kérek senkit arra, hogy nézze meg.
Ezt csak azert írtam le, mert a gyk-en nem lehet reklámozni, vagy kérni.
Na de szóval van egy YouTube csatornám kb 10-12 napos, és rendszeresen töltök fel zenei videókat. Ezek a videók más előadók karaoke változatai, egy programmal leszedem a vokált, majd mentem .DTS formátumba, hogy jó legyen a minősége. A videó pedig az eredeti videoklip, csak én lenémítom a videót, alávágom a vokál nélküli zenét, majd az egészet felskálázom 4K 25fps-re, és így mennek ki youtube-ra. Tehát tiszta a hang, és jó a képminőség, de így is kevesen nézik meg a videókat. Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne felfuttatni?
Ezt értem, nem is ebből szeretnék pénzt csinálni
De ezek szerint akkor olyan témával kell foglalkozni, ami mást is érdekel
Mert ez a kb 75 megtekintés igazán low
Nos, régen nem divat már a karaoke, legalábbis én már egyáltalán nem hallok róla.
A dalok instrumentális változata jók lehetnek, de nem mindenből és nem mindenkinek. Én például nagyon kedvelem az instrumentális dalokat, DE csak rock/metal kategóriában, mert ilyenkor emelődik ki a gitár hangja főleg. Én pedig azt nagyon szeretem.
De pl egy pop dalnál, meg csak igy naturba nem szeretem, max ha nem tetszik az énekes hangja, de a dallamvilág meg igen. Van ilyen dal is, de ezekből persze, hogy nincs instrumentális változat.
A lényeg, egy alapból szűk, kihalófélben/kihalt réteget céloztál meg.
#3 értem, köszi
#4 alapból a lehető legjobb minőségben töltöm le a videót, aztán felskálázom. Tudom nem nagyon lesz szebb a kép, de legalább elmondható hogy 4k.
"De ezek szerint akkor olyan témával kell foglalkozni, ami mást is érdekel"
Ezzel viszont tökéletesen leírtad magadnak a lényeget.
Ha azt akarod hogy más megnézze akkor kell hogy érdekelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!