Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet ilyen gitárhangzást...

Hogy lehet ilyen gitárhangzást elérni?

Figyelt kérdés

[link]

(3:15)

[link]

(21:20-tól kb)

Ez milyen effekt, vagy effektek? Nem teljesen ugyanaz a kettő hangzás, de eléggé hasonló

2020. okt. 5. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Octaver, az elsőnél +1 +2, a másodiknál -1, mindkét esetben ízléssel adagolva.
2020. okt. 5. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz este kipróbálom. Van is a multieffektemen octaver, csak nm nagyon használtam eddig az effekteket. De az sem mindegy h hova van téve az octaver. Erről tudsz valamit? Szokták többféleképpen is, vagy mindig egy adott helyre? Azt tudom h a dely, meg a reverb mindig a végére kell
2020. okt. 6. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem simán a torzító után jó lehet. Arra tényleg figyelj, hogy sokszor királyabb, ha halkabb, tehát kicsi a wet. Nem csak a hibái elfedődése miatt, kimondottan jó dolog kifejezetten óvatosan adagolni a rendes, újrafelvett oktávozást is, és ott nem lehet korlátja a dolognak a minőség.
2020. okt. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!