Létezik olyan rádióadó amelyiken zene is szól és nem csak pofáznak 0/24-ben?
Szerencsére eddig nem nagyon kellett rádiót hallgatnom, de most olyan kocsival kell(ett) járnom amiben nincs más lehetőség zenét hallgatni.
Amikor 25 adóból bármelyikre kapcsolok és csak azt hallom, hogy beszélnek megállás nélkül akkor elmegy az élettől a kedvem.
Ki kíváncsi erre? Vagy én értettem félre a rádiózás fogalmát és igazából az emberek úgy hallgatják mint én egy podcast-et?
Van magyarországon olyan hely, ahol zenét is lehet hallgatni rádión kersztül vagy csak a pofázást?
(Itt Komárom-Esztergom megyében biztosan nincs)
"Vagy én értettem félre a rádiózás fogalmát"
Igen, te értetted félre. A rádiónak alapvetően a hírközlés volt a feladata, nem a kattogós zene szolgáltatása.
"A rádiónak alapvetően a hírközlés volt a feladata, nem a kattogós zene szolgáltatása."
tévedés, a kezdetektől fogva jelen volt a szórakoztató (és az összes többi) funkció is
4
Persze ismételgetnek mindegyiken...
Talán a Bartók Rádióban nem annyira.Csak ha valaki nem szereti a komolyzenét,akkor annak az alapból kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!