Szeretnétek, ha indulna egy olyan rádióadó az országban, ami 60-as, és korai 70-es évekbeli rockot játszik?
3
"igényes zenét egyetlen rádió sem játszik Magyarországon."
De..A Bartók Rádió.
Ha ilyen igénye van valakinek zenei téren, nos, akkor a rádió nem neki való. Megoldja máshogy: megveszi CD-n és arról hallgatja. Youtube-ról hallgatja, ha nem zavarja a reklám. Ha zavarja, előfizet Youtube Prémiumra, vagy Spotify-ra. Ha nem akar fizetni a zenéért, ott a YouTube Vanced és mindjárt reklámok nélkül hallgathatja. Vagy ott a torrent.
Miről hallgassa? Hát, pl. telefon? Vesz hozzá egy Bluetooth hangszórót és jóság van. Vagy eleve olyan rádiót vesz, amire Bluetooth-on keresztül lehet csatlakozni. Kocsiban is működik.
Ott a Retro Rádió. Keress rá GYK-n. Sokan fanyalognak rajta, hogy mióta a 90-es, korai 2000-es évek zenéi is pörögnek rajta, már nem jó, több Máté Péter, M7, Omega meg "nincsegyhelynincsegyhelynincsegyhelynincsegyhely" kéne rá. Nem tudom melyik zenekaré az utolsó refrén, de pár éve kapufestés közben majdnem a fejemre húztam a festékesvödröt, mikor "felcsendült" ez a nóta, napi sokszor...
Aztán rájöttem, hogy hé, van megoldás: amit fent leírtam és azt hallgatom, ami nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!