Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnétek, ha indulna egy...

Szeretnétek, ha indulna egy olyan rádióadó az országban, ami 60-as, és korai 70-es évekbeli rockot játszik?

Figyelt kérdés
Animals, Kinks, Beatles, Black Sabbath, Led Zeppelin, ilyesmi előadóktól.

2021. szept. 30. 15:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok nagy rádióhallgató, de mikor utoljára bekapcsoltam csak ilyen rádióadók voltak foghatóak.
2021. szept. 30. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Nem, mert egy idő után mindig ugyanazokat a számokat nyomnák. Ez már nem a zenéről szól!
2021. szept. 30. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Hiánypótló lenne, igényes zenét egyetlen rádió sem játszik Magyarországon.
2021. szept. 30. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3

"igényes zenét egyetlen rádió sem játszik Magyarországon."

De..A Bartók Rádió.

2021. szept. 30. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám!
2021. szept. 30. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Ha ilyen igénye van valakinek zenei téren, nos, akkor a rádió nem neki való. Megoldja máshogy: megveszi CD-n és arról hallgatja. Youtube-ról hallgatja, ha nem zavarja a reklám. Ha zavarja, előfizet Youtube Prémiumra, vagy Spotify-ra. Ha nem akar fizetni a zenéért, ott a YouTube Vanced és mindjárt reklámok nélkül hallgathatja. Vagy ott a torrent.

Miről hallgassa? Hát, pl. telefon? Vesz hozzá egy Bluetooth hangszórót és jóság van. Vagy eleve olyan rádiót vesz, amire Bluetooth-on keresztül lehet csatlakozni. Kocsiban is működik.

Ott a Retro Rádió. Keress rá GYK-n. Sokan fanyalognak rajta, hogy mióta a 90-es, korai 2000-es évek zenéi is pörögnek rajta, már nem jó, több Máté Péter, M7, Omega meg "nincsegyhelynincsegyhelynincsegyhelynincsegyhely" kéne rá. Nem tudom melyik zenekaré az utolsó refrén, de pár éve kapufestés közben majdnem a fejemre húztam a festékesvödröt, mikor "felcsendült" ez a nóta, napi sokszor...

Aztán rájöttem, hogy hé, van megoldás: amit fent leírtam és azt hallgatom, ami nekem tetszik.

2021. okt. 1. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!