Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Titeket hogy érintett, hogy...

Titeket hogy érintett, hogy Mike Portnoy kilépett a Dream Theaterből?

Figyelt kérdés
Szerintetek vissza fog majd térni a DT-be?
2010. szept. 11. 21:19
 1/10 anonim válasza:
nagyon rosszul esett, fel is vágtam az ereimet :(:(
2010. szept. 12. 09:06
 2/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan...:S
2010. szept. 13. 15:49
 3/10 anonim válasza:
én meg már meg is haltam :(
2010. nov. 1. 15:14
 4/10 A kérdező kommentje:

hajaj.:S x)

Értelmes válaszokat légyszi nagyon kíváncsi vagyok az olyan embereknek a véleményeire akik nem írnak hülyeségeket!

2010. nov. 2. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismertem a DT-t, mielőtt kilépett, nincs sok összehasonlítási alapom, de elmondom erről átlagosan a véleményemet.

Én úgy vagyok vele, hogy amíg egy együttesből nem lép ki az énekes, semmi nincs veszve (pl. nekem a Scar Symmetry csak Christiannal volt az igazi). Mert általában egy dobos, egy gitáros vagy egy basszer meg tudja ugyan azt csinálni, mint az elődje, max. egy kis gyakorlással. A dobosok pedig jönnek-mennek, ahogy az élet hozza. De persze ha a kedvenc együttesemből lép ki valaki - akárki- akkor az valószínűleg engem is megrázna.

2011. júl. 16. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
nem, mert akkor még nem hallgattam Theatre-t, de az Avenged Sevenfold-os váltás nagyon megrázott... de úgytudom visszatér majd valamikor a sevenfold-tól
2011. júl. 17. 21:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket,válaszokat! :)
2011. aug. 4. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

hááát, Mike Mangini is nagyon jó dobos,nincs is vele semmi bajom, a dob soloja is jo volt meg minden,de Portnoy nélkül olyan a Dream Theater mint Metallica Kirk nélkül

de azért örülök hogy Mangini-t választották :)

2012. febr. 22. 21:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem is volt szerencsém Mangini-t látni élőben, és meg kell hogy mondjam valami zseniális volt amit a dobok mögött művelt egész este! :) Én is örültem neki, hogy végül őt választották, megérdemelte rendes ember és nagyon jól dobol! :D
2012. márc. 14. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Eleinte úgy voltam vele, hogy el nem tudom képzelni a Dream-et Portnoy nélül, de ma már azt mondom: Mangini méltó utódja.
2021. aug. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!