2/20 Mojjo válasza:
Én így tudom elképzelni a tízes listát:
10, Nem
9, lehet
8, ilyen
7, rangsorolást
6, csinálni
5, mert
4, nincsenek
3, egységes
2, szempontok
1, Ed Sheeran
3/20 anonim válasza:
Ha úgy érted a kérdést hogy ki minden idők legrosszabb VILÁGHÍRŰ gitárosa akkor az #1-estől megkaptad a választ a kérdésedre.
4/20 Mojjo válasza:
@3: Azt leszámítva, hogy ő nem gitáros :) Mint ahogy egy csellista sem hegedűs.
5/20 anonim válasza:
Okés, akkor pontosítsunk, ő Minden Idők Legszarabb Világhírű BASSZUSgitárosa. Lépjünk tovább.
6/20 anonim válasza:
Szerintem jó nyomon vagyunk amikor A Világ Legszarabb Gitárosát a Világ Legszarabb Zenekara körül keressük: [link]
7/20 anonim válasza:
"Okés, akkor pontosítsunk, ő Minden Idők Legszarabb Világhírű BASSZUSgitárosa."
kiemelném a világhírűt
ugyanis elég sok nyugati város történetében előfordultak olyan helyi ismertségű alja együttesek, ahol a gitárosnak kvázi nulla a hangszeres tudása, Sid Vicious-höz hasonlóan
8/20 anonim válasza:
Inkább hírhedtek mint híresek de azért odab@sz: [link]
9/20 Waff válasza:
Sid Vicious valóban nem gitáros volt, hanem basszeros, a kettő nem egy. De én már láttam a saját szememmel tőle még kutyaütőbb basszerost...méghozzá élőben, szóval tényleg lehetetlen a kérdésre helyes választ adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!