Szerinted melyik a legrosszabb Michael Jackson-dal?
Nem tudnék rossz dalát mondani. Megmondom őszintén nekem az összes tetszik, van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. De nagyon szeretem őket. Az összes albumám megjelent dal zeneileg korrekt.
Amit kritikaként fogalmaznék meg, hogy későbbi éveiben már énektechnikailag nem nagyon színesített. Mondta i pár barátjának, ismerőseinek, hogy öt éves kora óta színpadon van, zenél. Már szeretne inkább flmkészítésre koncentrálni. Belefáradt a zeneiparba.
Ezt hallom a hangján is főleg Invincible album, Histroy turné ( már jórészt playback).
Szerettem volna hallani még tök jó énekesi dolgokat. Egy-egy dalnál hajlítások, díszítések, falzett váltás stb...
Én fan vagyok, de nekem van olyan dala mi nem tetszik. Ilyen a Butterflies, One more chance, 2000watts.
Szerintem nem hozzá illet ez a modernieség, hiszen ő eleve egy modern és egyedi zenész volt.
A HIstory album szerintem nagyon alul értékelt.
Nekem a kedvenc számom tőle a Beat it, Wanna be Startin Something, Billie Jean, Jam, TDCAU.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!