Jogos Önvédelem vélemény?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy Nektek mi a véleményetek a R.A.C. és/vagy NS Rock/Metál bandákról?2022. jan. 19. 00:10
1/7 anonim válasza:
Miközze az náci bandákhoz az önvédelemhez?
Áruld már el,vagy én vagyok lemaradva vagy nem tudom
2/7 A kérdező kommentje:
minthogy Nemzeti érdekeket*
2022. jan. 19. 18:27
3/7 anonim válasza:
Jóvan..
Beszélje nagyobb hülyeséget.
4/7 A kérdező kommentje:
Itt egyedül Te beszélsz hülyeséget és egy kérdésben egyből a politikát látod. Egy kulturált választ vártam és várom is Őket, nem pedig a kikötéseket. Ha valami nem tetszik a bandával kapcsolatban, akkor azt fejezd ki normál keretek között, Én is ki tudom fejteni több pontban, hogy a kommunizmus miért rossz, anélkül, hogy sértegetném a kommunistákat, csak amióta ez a liberális érzékenyítés folyik világszerte mindenhol (ahol lehet), azóta mindenki olyan hiperérzékeny, hogy már gondolatbűnözőnek és közellenségnek számít az, akiről azt FELTÉTELEZIK, hogy valakinek a nemi szervét bámulja - csak példának okául mondom, mert ez Angliában már létezik.
2022. jan. 19. 20:23
5/7 anonim válasza:
Skizofrén vagy....
Menjél orvoshoz,valami nem százas
6/7 anonim válasza:
Ember,keress ki Google-on az metál bandákat ami leírtál,mint náci banda :D
7/7 anonim válasza:
Miért ne láthatna rögtön bele politikát, ha egy politikai bandáról kérdezel?
Zeneileg egyébként értékelhetetlen, szövegileg nevetséges. Tipikus sörhasú harcos pólós mihazánk szavazó muzsika, de illik az értelmi szintetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!