Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Digitális zongora, valóban...

Digitális zongora, valóban tud többféle hangszert utánozni? (nem csak zongorát)

Figyelt kérdés

Üdv, interneten van 1 ilyen zongora program [link] , ebben a zongorán kivül, lehet a gombokkal hegedü zenét és még sok mindent csinálni,Instruments menüben irja is miket. Androidon is van 1 zongorás appom abban is van többféle hangszer, ami a zongora billentyükkel megy (hegedü , gitár stb). Azt szeretném kérdezni, ez csak a virtuális programok extrA részei, vagy a valódi digitális zongora is utánoz más hangszert? köszi.

(ha az igazi is tud ilyet, valaki linkelhetne youtube videót vagy ilyesmit, hogy hogyan müködik, más hangszer megszólaltatása zongorán)

2022. jan. 13. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
ööö, helo, én nem értek hozzá, de nekem van olyan játékszintetizátorom, azt most nem tudom, hogy a valódi is tud-e , de azt hiszem, igen, mert olyanom is van, csak azt ritkábban használtam, hogy ott is vannak ilyen állítgathatók, hogy milyen hangon szólaljon meg, pl gitár, mandolin, music box, piano, violin is van asszem, meg még többféle. ez a játékon van, meg még nem soroltam föl az összeset, ja igen, van még trumpet, organ, nem tudom, mindet leírtam-e, a játék az kb 8 félét tud; akkor a másik is szerintem tud pl orgonát, meg többféle zongorát is; szóval ja; a szintetizátorok tudnak ilyesmiket. a játék szintim elemmel működik, a nagyobbat be kell dugni a konnektorba.
2022. jan. 13. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy tudnak a valódi digitáis zongorák is más hangszereket (hangszíneket) megszólaltatni! Az olcsóbbak nyilván kevesebbet, a drágábbak többet, sőt van sok egyéb érdekes funkciójuk is:

https://www.youtube.com/watch?v=i27GcLJWrsU

2022. febr. 1. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. febr. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!