Kedvenc soad zenétek? :D
Az A.T.W.A., meg a Lost In Hollywood a két kedvenc számom tőlük.
Rajongónak talán nem nevezném magam, de szeretem a SOAD-t. Még gimis korom elején egy osztálytársam megmutatta a B.Y.O.B.-t, és akkor az volt életem egyik legösszezavaróbb zenei élménye. Egyfelől szó szerint megfájdult tőle a fülem, nem bírtam követni, hogy mi történik benne, és megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy "ezt emberek komolyan hallgatják?", másfelől viszont éreztem a perverz késztetést, hogy újra meghallgassam. Ez visszatekintve megmosolyogtat, mert amúgy nem is mondanám a zenéjüket extrémnek, de akkor extrémebbet el sem bírtam képzelni. Ismételt hallgatások, meg további számaik útján megszerettem a bandát. Később, miután összejöttem barátnőmmel, ő sokkal mélyebben beleásta magát a zenekarba, és ennek útján bizonyos értelemben "újra felfedeztem" őket, olyan számokat hallgattam újra, és szerettem meg, amiknek korábban nem adtam elég esélyt.
A Toxicity, meg a Mezmerize albumokat nagyon szeretem, de a többit is meg kéne még párszor hallgatnom, mert szerintem azokat nem ismerem olyan mélyen, hogy fair legyen a viszonyítás - továbbra is asszonypajtás a nagyobb fan, egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!