Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mégis kik hallgatnak ilyen...

Mégis kik hallgatnak ilyen zenéket?

Figyelt kérdés

[link]

Undorító. Az emo rock sokkal jobb

2022. jan. 10. 20:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Kbaszot 68 millió megtekintés
2022. jan. 10. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel indiai produkció, gondolom az indiaiak...
2022. jan. 10. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
India népessége meg 1,4 milliárd, hát abból könnyen kijön a 68 millió megtekintés...
2022. jan. 10. 20:51
 4/8 A kérdező kommentje:
De attól mert indiaiak nem kellene lövesék a többséget. Válaszanak saját zenei ízlést!
2022. jan. 10. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Majka Belehalok-on 69 millió megtekintés van, pedig az csak a 9 milliós magyar közönségnek készült.

Szóval ahhoz képest ennak a videónak a 68 milliós nézettsége lópikula...

2022. jan. 10. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Trollkodsz gondolom de elég gyengén. Amúgy gratulálok adtál hozzá egy megtekintést.

Harmadszor meg komolyan nem mindegy hogy más mit hallgat? Nekem is van ami nem tetszik, akkor nem hallgatom aztán kész, ha meg valakinek az tetszik, hát hallgassa, megértem, ahogy azt is emgértem ha valakinek az a zene nem tetszik amit én szeretek.

2022. jan. 10. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon király zene, és ezt úgy mondom, hogy én is hallgatok emo rockot.
2022. jan. 10. 21:44
 8/8 Mansour ***** válasza:
100%

Én szoktam indiai zenéket hallgatni, mondjuk nem ilyen gagyikat. De még ezt is sokkal szívesebben hallgatom, mint a nyugati popzenét.

Az emo rockban van pár dolog, amit meg tudok hallgatni, de ha mindig azt kellene hallgatnom, meghülyülnék. Komolyan mondom, lazíts egy kicsit, dobj be egy sört vagy valamit, dőlj le a fotelbe, és hallgasd meg még egyszer. Szerintem élvezni fogod!

2022. jan. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!