Mégis kik hallgatnak ilyen zenéket?
Majka Belehalok-on 69 millió megtekintés van, pedig az csak a 9 milliós magyar közönségnek készült.
Szóval ahhoz képest ennak a videónak a 68 milliós nézettsége lópikula...
Trollkodsz gondolom de elég gyengén. Amúgy gratulálok adtál hozzá egy megtekintést.
Harmadszor meg komolyan nem mindegy hogy más mit hallgat? Nekem is van ami nem tetszik, akkor nem hallgatom aztán kész, ha meg valakinek az tetszik, hát hallgassa, megértem, ahogy azt is emgértem ha valakinek az a zene nem tetszik amit én szeretek.
Én szoktam indiai zenéket hallgatni, mondjuk nem ilyen gagyikat. De még ezt is sokkal szívesebben hallgatom, mint a nyugati popzenét.
Az emo rockban van pár dolog, amit meg tudok hallgatni, de ha mindig azt kellene hallgatnom, meghülyülnék. Komolyan mondom, lazíts egy kicsit, dobj be egy sört vagy valamit, dőlj le a fotelbe, és hallgasd meg még egyszer. Szerintem élvezni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!