Miert lehet az hogy a szintetizatorom rakapcsolva fejhallgatora csak a bal fulemben szol?
Figyelt kérdés
Vettem hozza adaptert amivel ra lehet kapcsolni, es fulhallgatoval is probaltam. Mi lehet a baj?2022. jan. 9. 17:50
1/6 anonim válasza:
Érintkezés hiba. Tekergesd, amíg nem lesz jó.
2/6 anonim válasza:
Miféle szintetizátor?? A füles kimenet mono vagy sztereo?
A füles miféle füles, ha mással használod akkor jo mindkét oldal?
Lehet az adapternél probléma ezen lépésröl lépésre kellene végigmenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Yamaha szintetizator, az adapter mono kimenetes, a fules sztereo (remelem nem mondok hulyeseget). A fules egy sony fejhallgato, fulhallgatoval is probaltam es ugyanugy nem jo szoval valoszinuleg massal van a baj
2022. jan. 10. 17:58
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk meg hozza kell tennem hogy amikor vettem, nem igazan neztem meg hogy milyen kell pontosan igy egyaltalan nem vagyok benne biztos hogy ez az amire szuksegem volt mert nem igazan ertek hozza de a helyere passzol es vegulis felig mukodik is
2022. jan. 10. 18:00
5/6 anonim válasza:
"az adapter mono kimenetes, a füles sztereo"
^tessék, megválaszoltad a kérdésed
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😅
2022. jan. 17. 09:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!