Miért olyan hangon kornyikál az AC/DC és a Guns N’ Roses mindenkori "énekese", mintha egy hisztériás rohamot kapott nyolcvanéves transzvesztita tyúkszemes lábfejére gördítették volna az úthengert, és ebben az énekmódban mi a jó?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 15:47
11/13 anonim válasza:
Ez egy tipikus énekfajta a Rockban ami mindig hat és mindig népszerű
12/13 anonim válasza:
Valószínűleg meg fogsz érte sértődni és nem jön át a mondanivalóm. Lehet, hogy egy rikácsoló, tyúkszemes transzvesztita stb., de ezzel akkora karriert csinált, amiről te álmodni sem mersz. Én sem szeretem, de elismerem. És irkálhatsz, mit tudom én honnan pl. Tarnazsadányból, hogy ő mekkora sz.r. Én is okoskodhatok róla itt a gyakorin, pont le se sz.rja. Élvezi az életét, amilyen nekünk nem lesz.
13/13 NTBS válasza:
Mert ez egy alapvetően népszerű éneklési fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!